- -
UPV
 
Descripciķ del títol

Māster Universitari en Automātica i Informātica Industrial


Introducciķ

El control automātic estā pertot arreu, normalment integrat en dispositius i aplicacions, de manera que és quan falla que es fa realment evident. Un bon disseny -tant si es tracta del sistema de control de vol d'un aviķ, del sistema de control de producciķ en una fābrica de rajoles, de l'estabilitzaciķ d'un vehicle en condicions adverses o del sistema de supervisiķ d'un equip robotitzat d'ajuda a la cirurgia, per dir unes poques aplicacions representatives de control automātic- proporciona seguretat de funcionament, altes prestacions dināmiques i estātiques i, en definitiva, un benefici general des de diverses perspectives: estalvi energčtic, desenvolupament sostenible, poca contaminaciķ, seguretat...

La implementaciķ dels sistemes de control estā basada en els sistemes informātics de temps real, integrats i miniaturitzats, amb la tendčncia actual a l'autonomia i reducciķ de l'ús de recursos. L'ús de robots i manipuladors, no sols en la indústria de l'automōbil, sinķ també en moltes altres activitats, com la cirurgia o la teledetecciķ, requereix una formaciķ específica en qüestions d'automātica, robōtica, visiķ per computador i informātica industrial.


Objectius

L'objectiu fonamental d'aquests estudis de māster és la formaciķ d'especialistes en aquestes matčries perquč siguen capaįos d'abordar el disseny, la implementaciķ, l'ús i el manteniment de sistemes automātics de supervisiķ, control, manipulaciķ i gestiķ de processos productius que requerisquen altes prestacions de comportament dināmic, estalvi energčtic, reducciķ de contaminaciķ o eficičncia i seguretat.

Aquest camp cientificotecnolōgic, en evoluciķ i progrés continu, necessita també la formaciķ de joves investigadors que siguen capaįos d'afrontar els nous reptes industrials.


Dirigit a

Les persones amb titulaciķ d'Enginyeria en Automātica i Electrōnica Industrial, Enginyeria Industrial (intensificaciķ en Sistemes Electrōnics i Automātics), Enginyeria en Informātica i Enginyeria de Telecomunicacions poden solˇlicitar el reconeixement de les matčries de primer curs.

Els alumnes d'altres titulacions afins o de primer cicle han de cursar totalment o parcialment el primer curs d'homogeneītzaciķ.

Als alumnes admesos en el Māster se'ls assigna un tutor amb el qual determinen les assignatures concretes en quč s'han de matricular segons la titulaciķ prčvia i l'orientaciķ de l'alumne.


Criteris d'admissiķ

Les solˇlicituds es valoren tenint en compte el currículum acadčmic, professional i investigador de cada solˇlicitant.

  • Titulacions esmentades

  • Expedient acadčmic

  • Adequaciķ al perfil

  • Dossier de treballs fets

  • Resum del projecte final de māster


Organitzaciķ

Departament d'Enginyeria de Sistemes i Automātica


Participants

  • Departament d'Enginyeria de Sistemes i Automātica

  • Departament d'Informātica de Sistemes i Computadors

  • Institut Universitari d'Automātica i Informātica Industrial


EMAS upv