- -
UPV
 
Doble grau en Enginyeria AgroalimentÓria i del Medi Rural + CiŔncia i Tecnologia dels Aliments Campus de Vera (ValŔncia), Universitat PolitŔcnica de ValŔncia

Doble grau en Enginyeria AgroalimentÓria i del Medi Rural + CiŔncia i Tecnologia dels Aliments

5 cursos
343,5 crŔdits

CrÚdit 17,34€
(2023/2024)
Permet accedir a beques

Nota de tall 11,31
(2023/2024)

15 places
(2024/2025)

Presentaciˇ del grau

El Doble Grau en Enginyeria AgroalimentÓria i del Medi Rural + CiŔncia i Tecnologia dels Aliments pretÚn formar professionals que integren competŔncies de l'enginyeria agroalimentÓria i del medi rural amb la ciŔncia i la tecnologia dels aliments. D'aquesta manera es dona resposta a la demanda del sector agroalimentari, amb titulats que tinguen una s˛lida formaciˇ en totes les baules de la cadena agroalimentÓria, des de la producciˇ de matŔries primeres i la gestiˇ d'infraestructures agrÓries i ramaderes fins al desenvolupament, la conservaciˇ, la transformaciˇ, l'envasament, la distribuciˇ i l'˙s d'aliments segurs, nutritius i saludables.

Eixides professionals

Els professionals d'aquesta Órea han de ser capašos d'abordar reptes al llarg de tota la cadena de valor implicada en la producciˇ i la distribuciˇ d'aliments. Per aix˛, la combinaciˇ de tots dos graus genera un perfil valuˇs de titulat per al sector agroalimentari: un enginyer o enginyera especialista en ciŔncia i tecnologia dels aliments. Tenint en compte la importÓncia econ˛mica del sector, les persones titulades seran molt competitives quant a la seua ocupabilitat en la ind˙stria agroalimentÓria, un sector que tÚ una importÓncia econ˛mica notable en l'actualitat.

Mobilitat internacional i prÓctiques

L'Escola TŔcnica Superior d'Enginyeria AgroalimentÓria i del Medi Natural (ETSEAMN) tÚ convenis amb algunes de les millors universitats europees i americanes. MÚs de 200 estudiants passen un perÝode a l'estranger, i al voltant de 300 venen d'altres pa´sos, la qual cosa reflecteix l'alt grau d'internacionalitzaciˇ d'aquesta doble titulaciˇ.

L'ETSEAMN facilita la realitzaciˇ de prÓctiques en empreses i institucions, i cada any envia al voltant de 650 estudiants a 300 empreses de diversos sectors.

Continuaciˇ d'estudis

Aquest doble grau permet l'accÚs al MÓster Universitari en Enginyeria Agron˛mica, que habilita per a l'exercici de la professiˇ regulada d'enginyer/a agr˛nom/a. AixÝ mateix, permet l'accÚs a altres mÓsters universitaris relacionats amb la ind˙stria alimentÓria: CiŔncia i Enginyeria dels Aliments, Gestiˇ de la Seguretat i Qualitat AlimentÓries, i Enologia.

Pla d'estudis


CrŔdits establits per a obtenir la titulaciˇ

Formaciˇ bÓsica Obligatoris Optatius PrÓctica externa TFG Total
84,00 223,50 12,00 0,00 24,00 343,50

EMAS upv