- -
UPV
 
Doble grau en Administració i Direcció d'Empreses + Ciència i Tecnologia dels Aliments Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Doble grau en Administració i Direcció d'Empreses + Ciència i Tecnologia dels Aliments

6 cursos
393 crèdits

Crédit 12,79 / 17,34€
(2023/2024)
Permet accedir a beques

Nota de tall 10,44
(2023/2024)

20 places
(2024/2025)

Presentació del grau

En l'actual context econòmic es requereix una formació que permeta a especialistes com els estudiants en Ciència i Tecnologia dels Aliments assumir llocs directius. Al seu torn, els estudiants en Administració i Direcció d'Empreses tenen l'oportunitat de conèixer en profunditat un sector innovador i de gran impacte social i econòmic com és el sector agroalimentari.

Amb aquest doble grau, l'alumnat adquireix totes les competències professionals dels dos graus en cinc anys i mig, en cursar els seus estudis en dos dels centres més demandats de la UPV: l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural (ETSEAMN) i la Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses (FADE).

Eixides professionals

Donada la creixent importància i exigència de la indústria de l'alimentació, aquest doble grau integra competències relacionades amb la investigació i la innovació en la indústria alimentària juntament amb aquelles vinculades a la gestió, l'organització i l'administració. La combinació de tots dos graus genera un valuós perfil, incrementant la seua ocupabilitat en un sector de creixent importància.

Mobilitat internacional i pràctiques

Les entitats responsables del títol són molt actives en mobilitat internacional. L'ETSEAMN disposa de convenis amb algunes de les millors universitats europees i americanes. I la FADE, per part seua, té convenis amb les més prestigioses escoles de negocis, dins i fora de l'àmbit europeu.

L'ETSEAMN té contacte amb més de 200 organitzacions del sector agroalimentari, la qual cosa facilita la realització de pràctiques en empresa. Actualment, més del 90% del l'alumnat d'ADE realitzen pràctiques remunerades en tota mena d'organitzacions, tant nacionals com internacionals.

Continuïtat d'estudis

Com a continuació natural d'aquest doble grau es poden cursar: Màster Universitari en Economia Agroalimentària i del Medi Ambient; Màster Universitari en Ciència i Enginyeria dels Aliments; Màster Universitari en Gestió de la Seguretat i Qualitat Alimentària; Màster Universitari en Enologia; Màster Universitari en Direcció Financera i Fiscal, i Màster Universitari en Gestió d'Empreses, Productes i Serveis.

Pla d'estudis


Crèdits establits per a obtenir la titulació

Formació bàsica Obligatoris Optatius Pràctica externa TFG Total
105,00 264,00 4,50 0,00 19,50 393,00

EMAS upv