- -
UPV
 

Grau en Ciències Ambientals Campus de Gandia, Universitat Politècnica de València

Grau en Ciències Ambientals

4 cursos
240 crèdits

Crédit 17,34€
(2023/2024)
Permet accedir a beques

Nota de tall 8,07
(2023/2024)

50 places
(2024/2025)

Presentació del grau

L'objectiu fonamental és formar professionals tècnics i científics amb coneixement en les àrees científiques, tecnològiques, socials, econòmiques, jurídiques i de gestió del medi ambient, que puguen desenvolupar la seua funció professional tant en empreses privades i públiques com en administracions relacionades amb el medi ambient.

Eixides professionals

El personal graduat en Ciències Ambientals pot treballar en diferents sectors com a responsable de les activitats següents:
- Tecnologies ambientals.
- Assistència tècnica i assessorament ambiental a empreses i administracions.
- Elaboració, implantació i manteniment de sistemes de gestió de la qualitat ambiental en departaments de qualitat i medi ambient. Auditories ambientals.
- Planificació i desenvolupament sostenible.
- Educació en ensenyament mitjà i universitari, i formació en educació ambiental.
- Investigació, desenvolupament i innovació en empreses i administracions.

Mobilitat internacional i pràctiques

Hi ha multitud de convenis de mobilitat amb universitats de països europeus (el Regne Unit, Alemanya, Àustria, Eslovènia, Eslovàquia, Finlàndia, França, Grècia, Itàlia, Lituània, Noruega, els Països Baixos, Portugal, Polònia, la República Txeca, Romania, Suècia i Turquia). També és possible realitzar intercanvis als Estats Units, el Brasil, l'Argentina, Bolívia, el Canadà, el Japó, Austràlia, Costa Rica i Mèxic.

Les pràctiques tenen una durada de 500 hores (18 ECTS) i es realitzen durant el segon semestre del quart curs. Els acords internacionals del campus permeten, a més, realitzar les pràctiques a l'estranger.

Continuació d'estudis

Podràs accedir al Màster Universitari en Avaluació i Seguiment Ambiental d'Ecosistemes Marins i Costaners, que s'imparteix a Gandia, així com als següents màsters universitaris de la UPV: Enginyeria Ambiental (interuniversitari: UVEG); Enginyeria Hidràulica i Medi Ambient; Seguretat Industrial i Medi Ambient; Aqüicultura (interuniversitari: UVEG); Prevenció de Riscos Laborals; Tecnologia Energètica per al Desenvolupament Sostenible, i Transport, Territori i Urbanisme. A més, es pot accedir a qualsevol màster universitari de la UPV realitzant les assignatures d'anivellació oportunes.

Pla d'estudis


Crèdits establits per a obtenir la titulació

Formació bàsica Obligatoris Optatius Pràctica externa TFG Total
61,50 126,00 40,50 0,00 12,00 240,00


EMAS upv