- -
UPV
 
Inici UPV :: Perfils :: Futur alumne :: I després de les PAU, què?

Test d'orientació vocacional UPV


Una de les decisions més importants que ha de prendre l'alumnat és triar un grau. En fer-ne la tria és fonamental pensar en els gustos, les capacitats i les habilitats personals, ja que això facilitarà acabar els estudis universitaris amb èxit i desenvolupar una carrera professional plena i satisfactòria.


Per ajudar en aquesta tasca, la Universitat Politècnica de València (UPV) ofereix el test d'orientació vocacional, que està avalat per dades estadístiques. Es tracta d'una eina senzilla que pregunta sobre el nivell d'informació que té l'alumnat, la motivació, com estudia, en què destaca, els temes que més li agraden, les activitats que més fa, les tasques acadèmiques preferides, on s'imagina treballant i a què li agradaria dedicar-s'hi.


En acabar les preguntes plantejades, el test mostra dos graus, segons les respostes seleccionades. Per aquest motiu és ben important contestar tan sincerament com siga possible. Cal tenir en compte que només es mostren els graus que s'imparteixen a la UPV i no en altres universitats.


En cap cas el test pretén substituir el valuós treball de l'orientador/a. És més, si l'alumat té dubtes o el resultat no és l'esperat, ha d'acudir al Departament d'Orientació del seu centre.


Estudia el que t'agrada de veres. No penses en les notes de tall. Somia. Vola.

UPV
UPV
UPV

EMAS upv