- -
UPV
 
Inici UPV :: Perfils :: Estudiant :: Aprofita els avantatges :: Allotjaments

Consells i recomanacions a l'hora de llogar un habitatge

Consells i recomanacions a l'hora de llogar un habitatge

Els estudiants tenen l'obligaciˇ de mostrar al propietari de l'habitatge l'original de la matrÝcula universitÓria del curs vigent i, si aquest els ho demana, de lliurar una fotoc˛pia del DNI o del passaport.


Es recorda als alumnes que Ús important que formalitzen un contracte d'arrendament, en el qual necessÓriament han de constar la identitat dels signants, la identificaciˇ de l'habitatge arrendat, la durada pactada, la quantia de la fianša i de cadascuna de les mensualitats, i les altres clÓusules que les parts hagen acordat lliurement.


Una vegada signat el contracte, l'alumne ha de conservar-ne una c˛pia i, quan efectue el pagament de la fianša o de les mensualitats, ha d'exigir el rebut corresponent.


AixÝ mateix, s'aconsella als estudiants que, abans de signar qualsevol document, verifiquen personalment l'estat de l'habitatge i comproven que disposa de tot all˛ necessari per a cobrir les seues necessitats.


Finalment, convÚ no precipitar-se i estudiar diverses ofertes abans de decidir-se per una. Els interessats poden consultar tambÚ la premsa local, l'especialitzada en el mercat immobiliari i, fins i tot, optar per un allotjament provisional, en un alberg o un hostal, fins que troben el pis que millor s'adapta a les seues necessitats.


AdvertŔncies

1. L'˙nica funciˇ d'aquesta borsa de pisos particulars per a llogar o compartir Ús la de servir de punt de trobada entre els estudiants i els propietaris de pisos.


2. La Universitat PolitŔcnica de ValŔncia ocupa la tasca d'intermediÓria entre ambdues parts. L'acord sobre les condicions i el contracte de lloguer Ús estipulat directament entre l'estudiant i el propietari del pis.


Aquesta tasca d'intermediaciˇ implica que la relaciˇ jurÝdica s'articula entre l'alumne i el propietari de l'allotjament. Per tant, la Universitat PolitŔcnica de ValŔncia queda dispensada de qualsevol tipus de responsabilitat que puga sorgir en aquesta relaciˇ. En cap cas s'admeten reclamacions relacionades amb aquests temes.


3. El servei que presta la borsa de pisos per a llogar o compartir Ús totalment gratu´t. Aquest servei es limita al subministrament d'informaciˇ sobre allotjaments disponibles, no gestiona l'allotjament de l'alumne.


4. La Universitat PolitŔcnica de ValŔncia no es fa responsable de les dades proporcionades pels propietaris dels pisos ni de la veracitat de la informaciˇ.


UPV
UPV
UPV

EMAS upv