- -
UPV
 

II Jornades BioAcademy

44 enginyers forestals indis visiten la UPV com a part del seu programa formatiu

[ 08/03/2018 ]

Un total de 44 enginyers forestals procedents de l'Índia passaran 6 dies a la Universitat Politècnica de València (UPV) en el marc de les II Jornades BioAcademy, integrades en el programa formatiu de funcionaris coordinat per l'Acadèmia Forestal Nacional Indira Gandhi (Dehradun, Índia).

Aquest programa, originat en la selecció mitjançant oposició de 70 enginyers forestals que porta a terme el Servei Forestal Indi (creat l'any 1860 per la monarquia britànica) inclou una estada formativa a l'estranger, que tradicionalment s'ha fet a Finlàndia.

Tres anys de durada del projecte

No obstant això, des de l'any passat, al voltant de la meitat dels seleccionats (44) fan aquesta estada a Espanya -en concret, a la UPV- gràcies al curs coordinat pel professor Eduardo Rojas Briales, l'anterior responsable del Departament Forestal de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO). El projecte concedit té una durada de 3 anys.

Aquestes dues setmanes d'estada a Europa dels enginyers forestals indis inclouen dies a Madrid (1), Valladolid (1), Cuenca (1), València (6), Catalunya (2) i, posteriorment, Roma (4).


Notícies destacades


Projecte AiRT Projecte AiRT
Investigadors europeus liderats per la UPV dissenyen un dron especialment creat per a la indústria creativa
Smart Seismic Concrete Connection Smart Seismic Concrete Connection
La UPV dissenya un nou element constructiu que millora la protecció d'edificis i ponts davant de terratrèmols
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, entre les 100 millors universitats del món en Agricultura i Ciències Forestals, i en el top 150 en quatre disciplines més
Top 5 mundial en MOOC Top 5 mundial en MOOC
La Universitat Politècnica de València i la plataforma edX, impulsada pel MIT i Harvard, renoven la seua col·laboració
Valentia, ja entre els 20 millors del món Valentia, ja entre els 20 millors del món
Hyperloop UPV, classificat de nou per a la Hyperloop Pod Competition III
ArkxSite ArkxSite
Sergio Llobregat i Joan Maravilla, alumnes de la UPV, obtenen una menció d'honor en el certamen internacional d'idees arquitectòniquesEMAS upv