- -
UPV
 

CIAB8

La UPV acull, del dimecres 7 al divendres 9 de març, el VIII Congrés Internacional d'Arquitectura Blanca

[ 07/03/2018 ]

La Càtedra Blanca de València, nascuda fruit d'un conveni de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València (UPV) i la companyia CEMEX que té com a principals objectius aprofundir en l'estudi i difusió de l'ús del formigó blanc en els projectes arquitectònics, proporcionar una formació teòrica i pràctica als estudiants universitaris i establir un fòrum d'intercanvi d'opinions i coneixements, celebra, els dies 7, 8 i 9 de març, en la UPV, el VIII Congrés Internacional d'Arquitectura Blanca (CIAB8).

En la present edició, s'exposa en el congrés una selecció dels millors estudis a nivell internacional que estan treballant amb el formigó com a matèria principal. Els projectes presentats responen a diverses economies, emplaçaments i funcions, però comparteixen el citat denominador comú.

CIAB8 es complementa a més amb una sèrie de comunicacions que aporten una gran quantitat d'obres arquitectòniques. Les comunicacions al congrés no solament tenen un caràcter autobiogràfic, sinó també històric, teòric o tecnològic, mostrant també les últimes novetats desenvolupades per les empreses de l'àmbit del formigó.

Álvaro Maestro García, primer premi del XV Concurs Càtedra Blanca

Hui, durant l'acte inaugural de CIAB8, s'ha produït també el lliurament de premis del XV Concurs Càtedra Blanca, que enguany tenia per lema "A jugar: joguets de formigó blanc".

El guanyador del primer premi, que inclou una dotació econòmica de 1.800 euros, ha sigut Álvaro Maestro García, amb "It takes a village". El segon (900 euros), ha correspost a Andrea Cecilia Toledo Carrascosa, per "Devanamiento". Miguel Beltrán Rodríguez ha obtingut el tercer (500 euros) per "Concretar".

A més, Raquel Sánchez Villanueva i Javier García Moya ("In-concreto") i Sevak Asatryan ("Pequeño gran arquitecto"), han rebut sengles esments d'honor.


Notícies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv