- -
UPV
 

CIAB8

La UPV acull, del dimecres 7 al divendres 9 de març, el VIII Congrés Internacional d'Arquitectura Blanca

[ 07/03/2018 ]

La Càtedra Blanca de València, nascuda fruit d'un conveni de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València (UPV) i la companyia CEMEX que té com a principals objectius aprofundir en l'estudi i difusió de l'ús del formigó blanc en els projectes arquitectònics, proporcionar una formació teòrica i pràctica als estudiants universitaris i establir un fòrum d'intercanvi d'opinions i coneixements, celebra, els dies 7, 8 i 9 de març, en la UPV, el VIII Congrés Internacional d'Arquitectura Blanca (CIAB8).

En la present edició, s'exposa en el congrés una selecció dels millors estudis a nivell internacional que estan treballant amb el formigó com a matèria principal. Els projectes presentats responen a diverses economies, emplaçaments i funcions, però comparteixen el citat denominador comú.

CIAB8 es complementa a més amb una sèrie de comunicacions que aporten una gran quantitat d'obres arquitectòniques. Les comunicacions al congrés no solament tenen un caràcter autobiogràfic, sinó també històric, teòric o tecnològic, mostrant també les últimes novetats desenvolupades per les empreses de l'àmbit del formigó.

Álvaro Maestro García, primer premi del XV Concurs Càtedra Blanca

Hui, durant l'acte inaugural de CIAB8, s'ha produït també el lliurament de premis del XV Concurs Càtedra Blanca, que enguany tenia per lema "A jugar: joguets de formigó blanc".

El guanyador del primer premi, que inclou una dotació econòmica de 1.800 euros, ha sigut Álvaro Maestro García, amb "It takes a village". El segon (900 euros), ha correspost a Andrea Cecilia Toledo Carrascosa, per "Devanamiento". Miguel Beltrán Rodríguez ha obtingut el tercer (500 euros) per "Concretar".

A més, Raquel Sánchez Villanueva i Javier García Moya ("In-concreto") i Sevak Asatryan ("Pequeño gran arquitecto"), han rebut sengles esments d'honor.


Notícies destacades


Valentia Valentia
Hyperloop UPV presenta el nou prototip amb el qual intentarà guanyar a Califòrnia la Pod Competition III
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
FSAE Michigan FSAE Michigan
L'FSUPV aconsegueix un històric tercer lloc als Estats Units, en la competició originària i de major prestigi de Formula Student
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX
Rànquing d'El Mundo Rànquing d'El Mundo
La UPV, millor universitat d'Espanya per a estudiar Belles Arts, Biotecnologia, Ciència i Tecnologies dels Aliments i Enginyeria Química
Sandroller Sandroller
Dos titulats UPV creen la primera cadira de rodes que permet a persones amb mobilitat reduïda moure's i banyar-se en la platja de manera autònoma

EMAS upv