- -
UPV
 

NYC relats gràfics

L'obra del professor de la UPV Hugo Barros Costa, reconeguda en el prestigiós certamen Rendez vous du carnet de voyage

[ 07/12/2017 ]

"NYC relats gràfics", l'obra del professor UPV Hugo Barros Costa editada per la Universitat Politècnica de València (UPV), ha sigut distingida en la 18a edició del Rendez vous du carnet de voyage, certamen de referència continental en l'àmbit dels quaderns de viatge, en la categoria de llibre de viatge internacional.

L'obra de l'arquitecte portugués, actual docent de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la UPV, presenta "un conjunt enèrgic i atractiu d'esbossos, intricats i poètics", resultat de la captura de moments fugaços durant els quatre mesos que el Barros Costa va passar viatjant amb bicicleta i dibuixant, principalment, per barris perifèrics alternatius a Manhattan.

De les al voltant de 350 obres realitzades, Barros Costa va reunir una selecció amb diversos temes, suports, escales i tècniques, que finalment va cristal·litzar en l'obra reconeguda pel jurat francés.

Certamen creat l'any 2000 per IFAV

Rendez vous du carnet de voyage, que reuneix a al voltant de 15.000 visitants cada edició en només tres dies, és un esdeveniment que reuneix a artistes i amants de la cultura del viatge i l'art cada any des de la seua creació, en 2000, per iniciativa de l'organització Il Faut Aller Voir (Cal anar a veure), nascuda en 1997 de la mà de Michel Renaud.

Segons la pàgina oficial del certamen, "la IFAV promou una forma de viatge que afavoreix l'autonomia i la independència, la qual cosa ens permet allunyar-nos del turisme tradicional en favor d'un enfocament centrat en l'ésser humà, el descobriment i el respecte per les diferències".


Notícies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv