- -
UPV
 

Eleccions

Eleccions

Convocats, per a les pròximes setmanes, comicis al Claustre, a 5 escoles, 4 departaments, 2 instituts universitaris, i a òrgans col·legiats

[ 22/09/2017 ]

La Junta Electoral de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha convocat, per a les pròximes setmanes, la celebració d'eleccions al Claustre, a 5 escoles i facultats -Industrials, Belles Arts, Enginyeria Informàtica, Administració i Direcció d'Empreses, i Topografia-, a 4 departaments -Pintura, Enginyeria Cartogràfica, Química i Termodinàmica Aplicada-, a 2 instituts universitaris de recerca -Motors Tèrmics i Enginyeria de l'Aigua i Medi Ambient- i als òrgans d'estudiants col·legiats indicats en la convocatòria.

Presentació de candidatures i votacions

Per a presentar candidatures al Claustre, a consells de departament, a consells d'institut universitari de recerca o a algunes juntes de centre, les dates habilitades són del dia 26 de setembre al 2 d'octubre de 2017 (tots dos inclusivament). El termini per a votar, en aquests casos de manera electrònica, serà des de les 9 hores del dilluns 16 d'octubre fins a les 12 hores del dimecres 18 del mateix mes.

En el cas de la resta de juntes de centre i directors de departament, institut universitari de recerca i escoles/facultats, la presentació de candidatures haurà de realitzar-se els dies 6, 7 i 8 de novembre. En aquest cas, les votacions tindran lloc des de les 9 hores del dimecres 15 de novembre fins a les 12 hores del divendres 17 del citat mes.

Informació completa

Pot trobar-se tota la informació relativa a aquests processos en la pàgina web de la Secretaria General. No obstant açò, atès que algunes votacions s'efectuaran exclusivament de manera electrònica, es remetrà un correu als censats perquè puguen emetre correctament el vot. El cens provisional pot ser consultat a través de la intranet UPV.


Notícies destacades


Neuromàrqueting Neuromàrqueting
Un equip d'investigadors de la UPV treballa en la creació de nous productes emocionals
Pablo Marín Pablo Marín
Un estudiant de doctorat UPV, triplement guardonat pel seu TFM: Beca UEECA, Premi 2K17 y Premi FEDNA
Pel seu estudi sobre aïllament acústic Pel seu estudi sobre aïllament acústic
Manuel Jesús Parrilla, doblement titulat per la UPV, guanya el XV Premi Andrés Lara per a Joves Investigadors 2017
Enginyeria de competició Enginyeria de competició
MOTOR-UPV, integrada per alumnes de Generació Espontània, campiona d'Espanya de velocitat en la categoria SSP300
Premis Goya 2018 Premis Goya 2018
Dos dels deu curts d'animació preseleccionats, 'The Neverending Wall' i 'Impromptu', produïts per la UPV
MiFID II MiFID II
La UPV, entre les sis úniques entitats espanyoles habilitades per la CMNV per a acreditar personal financer a partir del pròxim gener
Art total Art total
Cristina De Middel, llicenciada en Belles Arts per la UPV, Premi Nacional de Fotografia 2017
Avions en els quals no se sent el motor Avions en els quals no se sent el motor
Un nou sistema de control acústic distribuït permet crear zones de confort auditiu independentsEMAS upv