- -
UPV
 

Eleccions

Eleccions

Convocats, per a les pròximes setmanes, comicis al Claustre, a 5 escoles, 4 departaments, 2 instituts universitaris, i a òrgans col·legiats

[ 22/09/2017 ]

La Junta Electoral de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha convocat, per a les pròximes setmanes, la celebració d'eleccions al Claustre, a 5 escoles i facultats -Industrials, Belles Arts, Enginyeria Informàtica, Administració i Direcció d'Empreses, i Topografia-, a 4 departaments -Pintura, Enginyeria Cartogràfica, Química i Termodinàmica Aplicada-, a 2 instituts universitaris de recerca -Motors Tèrmics i Enginyeria de l'Aigua i Medi Ambient- i als òrgans d'estudiants col·legiats indicats en la convocatòria.

Presentació de candidatures i votacions

Per a presentar candidatures al Claustre, a consells de departament, a consells d'institut universitari de recerca o a algunes juntes de centre, les dates habilitades són del dia 26 de setembre al 2 d'octubre de 2017 (tots dos inclusivament). El termini per a votar, en aquests casos de manera electrònica, serà des de les 9 hores del dilluns 16 d'octubre fins a les 12 hores del dimecres 18 del mateix mes.

En el cas de la resta de juntes de centre i directors de departament, institut universitari de recerca i escoles/facultats, la presentació de candidatures haurà de realitzar-se els dies 6, 7 i 8 de novembre. En aquest cas, les votacions tindran lloc des de les 9 hores del dimecres 15 de novembre fins a les 12 hores del divendres 17 del citat mes.

Informació completa

Pot trobar-se tota la informació relativa a aquests processos en la pàgina web de la Secretaria General. No obstant açò, atès que algunes votacions s'efectuaran exclusivament de manera electrònica, es remetrà un correu als censats perquè puguen emetre correctament el vot. El cens provisional pot ser consultat a través de la intranet UPV.


Notícies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv