- -
UPV
 

Enginyeria Aeroespacial, la nota d'accés més alta

El 98,1% de les places oferides per la Universitat Politècnica de València per al curs 2017-2018, adjudicades

[ 17/07/2017 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) ha cobert el 98,1% de les places de grau i doble grau oferides per al curs 2017-2018. Aquesta xifra, la millor de l'últim lustre, suposa un avanç de més de punt percentual pel que fa a la demanda de l'any anterior.

Mateix podi per quart any consecutiu

A nivell individual, el Grau en Enginyeria Aeroespacial ha sigut, un any més, la titulació amb la nota d'accés més alta de la UPV, amb un 12,82 (en 2016-2017, va ser de 12,6), la qual cosa significa que els 120 alumnes admesos en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny (ETSED-UPV) per a iniciar els citats estudis han aconseguit una nota d'accés igual o superior a aquest topall.

Li segueixen el Grau en Biotecnologia, que s'imparteix en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronómica i del Mitjà Natural (ETSEAMN-UPV), amb una nota d'accés de 12,47, i el Grau en Enginyeria Biomèdica, que s'estudia en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials (ETSEI-UPV), amb 12,42. Les tres titulacions repeteixen posicions per quart any consecutiu, amb notes lleugerament més altes que l'anterior.

En aquest grup de cap, destaca la presència en quart lloc del Doble Grau en Administració i Direcció d'Empreses + Enginyeria Informàtica, amb una nota d'accés d'11,18; en cinquè, del Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials (10,95); i, en sisè, del Grau en Disseny i Tecnologies Creatives (10,84).

Així mateix, el nou Grau en Tecnologies Interactives, que s'impartirà en el campus de Gandia, no solament cobreix places, sinó que a més compta amb una àmplia llista d'espera.

Enginyeria Informàtica i Belles Arts, els graus més populars

Considerant el nombre total de sol·licituds en primera preferència, Enginyeria Informàtica i Belles Arts es mantenen com els graus més populars, seguits de Biotecnologia, Administració i Direcció d'Empreses, Enginyeria Mecànica i Enginyeria en Tecnologies Industrials.

Màxim històric en sol·licituds de màsters

Finalment, també cal destacar els resultats de la UPV quant a demanda de màsters. No en va, si l'any anterior, amb 5.591 sol·licituds, la UPV establia la millor marca des de la seua creació, els 6.085 del curs 2017-2018 suposen un nou rècord històric.


Notícies destacades


Projecte AiRT Projecte AiRT
Investigadors europeus liderats per la UPV dissenyen un dron especialment creat per a la indústria creativa
Smart Seismic Concrete Connection Smart Seismic Concrete Connection
La UPV dissenya un nou element constructiu que millora la protecció d'edificis i ponts davant de terratrèmols
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, entre les 100 millors universitats del món en Agricultura i Ciències Forestals, i en el top 150 en quatre disciplines més
Top 5 mundial en MOOC Top 5 mundial en MOOC
La Universitat Politècnica de València i la plataforma edX, impulsada pel MIT i Harvard, renoven la seua col·laboració
Valentia, ja entre els 20 millors del món Valentia, ja entre els 20 millors del món
Hyperloop UPV, classificat de nou per a la Hyperloop Pod Competition III
ArkxSite ArkxSite
Sergio Llobregat i Joan Maravilla, alumnes de la UPV, obtenen una menció d'honor en el certamen internacional d'idees arquitectòniquesEMAS upv