- -
UPV
 

Enginyeria Aeroespacial, la nota d'accés més alta

El 98,1% de les places oferides per la Universitat Politècnica de València per al curs 2017-2018, adjudicades

[ 17/07/2017 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) ha cobert el 98,1% de les places de grau i doble grau oferides per al curs 2017-2018. Aquesta xifra, la millor de l'últim lustre, suposa un avanç de més de punt percentual pel que fa a la demanda de l'any anterior.

Mateix podi per quart any consecutiu

A nivell individual, el Grau en Enginyeria Aeroespacial ha sigut, un any més, la titulació amb la nota d'accés més alta de la UPV, amb un 12,82 (en 2016-2017, va ser de 12,6), la qual cosa significa que els 120 alumnes admesos en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny (ETSED-UPV) per a iniciar els citats estudis han aconseguit una nota d'accés igual o superior a aquest topall.

Li segueixen el Grau en Biotecnologia, que s'imparteix en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronómica i del Mitjà Natural (ETSEAMN-UPV), amb una nota d'accés de 12,47, i el Grau en Enginyeria Biomèdica, que s'estudia en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials (ETSEI-UPV), amb 12,42. Les tres titulacions repeteixen posicions per quart any consecutiu, amb notes lleugerament més altes que l'anterior.

En aquest grup de cap, destaca la presència en quart lloc del Doble Grau en Administració i Direcció d'Empreses + Enginyeria Informàtica, amb una nota d'accés d'11,18; en cinquè, del Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials (10,95); i, en sisè, del Grau en Disseny i Tecnologies Creatives (10,84).

Així mateix, el nou Grau en Tecnologies Interactives, que s'impartirà en el campus de Gandia, no solament cobreix places, sinó que a més compta amb una àmplia llista d'espera.

Enginyeria Informàtica i Belles Arts, els graus més populars

Considerant el nombre total de sol·licituds en primera preferència, Enginyeria Informàtica i Belles Arts es mantenen com els graus més populars, seguits de Biotecnologia, Administració i Direcció d'Empreses, Enginyeria Mecànica i Enginyeria en Tecnologies Industrials.

Màxim històric en sol·licituds de màsters

Finalment, també cal destacar els resultats de la UPV quant a demanda de màsters. No en va, si l'any anterior, amb 5.591 sol·licituds, la UPV establia la millor marca des de la seua creació, els 6.085 del curs 2017-2018 suposen un nou rècord històric.


Notícies destacades


Modelització del comportament Modelització del comportament
La població amb un alt risc de suïcidi a Espanya es multiplicarà per 8 en un lustre
Generació Espontània en UPV TV Generació Espontània en UPV TV
"No estàs en classe veient com s'encaixa un caragol, baixes al taller i l'ajustes"
Experimenta 2017 Experimenta 2017
L'Escola d'Estiu UPV acosta la ciència als més xicotets
Projecte Cobiophad Projecte Cobiophad
Investigadors de la UPV desenvolupen un nou sistema eficient, ràpid, senzill i econòmic de detecció d'al·lèrgies
Desafiament Aporta 2017 Desafiament Aporta 2017
Els projectes de la UPV Sofcivics i LicitaLio, entre els seleccionats per Red.es
QS Top 50 Under 50 QS Top 50 Under 50
La Universitat Politècnica de València, entre les millors universitats del món amb menys de 50 anys de vida
Entre els més eminents Entre els més eminents
L'Acadèmia de les Ciències celebra el solemne acte de recepció d'Avel·lí Corma com a associatEMAS upv