- -
UPV
 

QS Top 50 Under 50

La Universitat Politècnica de València se situa en el lloc número 45 del món. És, a més, l'única valenciana i repeteix com la sisena millor del país

[ 13/07/2017 ]

La Universitat Politècnica de València és una de les 50 millors universitats joves del món, segons l'edició 2018 del rànquing QS Top 50 Under 50. En concret, la UPV se situa en el lloc número 45, el millor resultat obtingut fins al moment en aquest rànquing elaborat per la consultora britànica Quacquarelli Symonds (QS).


La UPV és, a més, l'única universitat valenciana i repeteix com la sisena millor universitat del país en aquesta classificació. El QS Top 50 Under 50 reconeix les institucions d'ensenyament superior amb menys de 50 anys d'existència més prestigioses de l'àmbit internacional.


Els millors resultats


La classificació obtinguda constitueix, a més, el millor registre de la Universitat Politècnica de València en un rànquing internacional, i confirma de nou l'excel·lència docent i investigadora d'aquesta institució acadèmica.


A més d'aquesta classificació, Quacquarelli Symonds elabora anualment el QS World University Rànquing. En l¿última edició, la UPV obtenia també la seua millor posició de totes les edicions publicades d'aquest rànquing fins avui, en situar-se com la 373 del món, millorant en 58 llocs la classificació de l'any anterior (431-440) i en 10 el que era, fins avui, el seu millor resultat: 383a, fa quatre anys.


Reconeguda pel rànquing de Shanghái i el THE


El QS World University Rànquing, l'Academic Rànquing of World Universities (ARWU), popularment conegut com a rànquing de Shanghái, i a l'Estafes Higher Education (THE), són els tres indicadors universitaris més prestigiosos a nivell internacional.


En l'última edició del rànquing de Shanghái, l'indicador més acreditat del món, la UPV se situa per onzè any consecutiu en el top 400 mundial (en l'actualitat, existeixen més 20.000 universitats). Al seu torn, el THE va incloure a la UPV en la classificació de les 150 millors universitats joves del món (també menors de 50 anys). Cal destacar, a més, que tant el rànquing de Shanghái com el THE reconeixen la UPV com a millor politècnica d'Espanya.


Més informació

Notícies destacades


Projecte AiRT Projecte AiRT
Investigadors europeus liderats per la UPV dissenyen un dron especialment creat per a la indústria creativa
Smart Seismic Concrete Connection Smart Seismic Concrete Connection
La UPV dissenya un nou element constructiu que millora la protecció d'edificis i ponts davant de terratrèmols
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, entre les 100 millors universitats del món en Agricultura i Ciències Forestals, i en el top 150 en quatre disciplines més
Top 5 mundial en MOOC Top 5 mundial en MOOC
La Universitat Politècnica de València i la plataforma edX, impulsada pel MIT i Harvard, renoven la seua col·laboració
Valentia, ja entre els 20 millors del món Valentia, ja entre els 20 millors del món
Hyperloop UPV, classificat de nou per a la Hyperloop Pod Competition III
ArkxSite ArkxSite
Sergio Llobregat i Joan Maravilla, alumnes de la UPV, obtenen una menció d'honor en el certamen internacional d'idees arquitectòniquesEMAS upv