- -
UPV
 

QS Top 50 Under 50

La Universitat Politècnica de València se situa en el lloc número 45 del món. És, a més, l'única valenciana i repeteix com la sisena millor del país

[ 13/07/2017 ]

La Universitat Politècnica de València és una de les 50 millors universitats joves del món, segons l'edició 2018 del rànquing QS Top 50 Under 50. En concret, la UPV se situa en el lloc número 45, el millor resultat obtingut fins al moment en aquest rànquing elaborat per la consultora britànica Quacquarelli Symonds (QS).


La UPV és, a més, l'única universitat valenciana i repeteix com la sisena millor universitat del país en aquesta classificació. El QS Top 50 Under 50 reconeix les institucions d'ensenyament superior amb menys de 50 anys d'existència més prestigioses de l'àmbit internacional.


Els millors resultats


La classificació obtinguda constitueix, a més, el millor registre de la Universitat Politècnica de València en un rànquing internacional, i confirma de nou l'excel·lència docent i investigadora d'aquesta institució acadèmica.


A més d'aquesta classificació, Quacquarelli Symonds elabora anualment el QS World University Rànquing. En l¿última edició, la UPV obtenia també la seua millor posició de totes les edicions publicades d'aquest rànquing fins avui, en situar-se com la 373 del món, millorant en 58 llocs la classificació de l'any anterior (431-440) i en 10 el que era, fins avui, el seu millor resultat: 383a, fa quatre anys.


Reconeguda pel rànquing de Shanghái i el THE


El QS World University Rànquing, l'Academic Rànquing of World Universities (ARWU), popularment conegut com a rànquing de Shanghái, i a l'Estafes Higher Education (THE), són els tres indicadors universitaris més prestigiosos a nivell internacional.


En l'última edició del rànquing de Shanghái, l'indicador més acreditat del món, la UPV se situa per onzè any consecutiu en el top 400 mundial (en l'actualitat, existeixen més 20.000 universitats). Al seu torn, el THE va incloure a la UPV en la classificació de les 150 millors universitats joves del món (també menors de 50 anys). Cal destacar, a més, que tant el rànquing de Shanghái com el THE reconeixen la UPV com a millor politècnica d'Espanya.


Més informació

Notícies destacades


Enginyeria Aeroespacial, la nota d'accés més alta Enginyeria Aeroespacial, la nota d'accés més alta
El 98,1% de les places oferides per la Universitat Politècnica de València per al curs 2017-2018, adjudicades
Modelització del comportament Modelització del comportament
La població amb un alt risc de suïcidi a Espanya es multiplicarà per 8 en un lustre
Generació Espontània en UPV TV Generació Espontània en UPV TV
"No estàs en classe veient com s'encaixa un caragol, baixes al taller i l'ajustes"
Experimenta 2017 Experimenta 2017
L'Escola d'Estiu UPV acosta la ciència als més xicotets
Projecte Cobiophad Projecte Cobiophad
Investigadors de la UPV desenvolupen un nou sistema eficient, ràpid, senzill i econòmic de detecció d'al·lèrgies
Desafiament Aporta 2017 Desafiament Aporta 2017
Els projectes de la UPV Sofcivics i LicitaLio, entre els seleccionats per Red.es
Entre els més eminents Entre els més eminents
L'Acadèmia de les Ciències celebra el solemne acte de recepció d'Avel·lí Corma com a associatEMAS upv