- -
UPV
 

Allotjament d'estudiants

Allotjament d'estudiants

La UPV facilita informació sobre més de 400 ofertes de lloguer de pisos i 24 residències i col·legis majors a la rodalia dels seus tres campus

[ 20/06/2017 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) facilita, a través dels enllaços situats al text i a peu de pàgina, l'obtenció de l'allotjament més adequat per a cadascun dels seus alumnes durant el curs acadèmic.


Amb aquest objectiu s'ofereix informació sobre més de 400 pisos per a llogar o compartir, 14 residències d'estudiants (13 a València i 1 a Gandia) i 10 col·legis majors (9 a València i 1 a Alcoi), a més d'alguns consells que convé tenir en compte.


Cercador per poblacions i preu


Per a fer més senzilla la cerca, la UPV ofereix una eina que permet destriar per sexe (només per a xiques, només per a xics o tots dos acceptats), població (València, Alcoi, Gandia, Alboraia, Burjassot, Mislata, Paiporta o Tavernes Blanques) i preu. En el cas de València ciutat, la persona interessada pot seleccionar les ofertes, també, per districte, codi postal o adreça (carrer, avinguda o plaça).


Ajuda desinteressada


La UPV ofereix aquesta ajuda de manera gratuïta i desinteressada, i no es fa responsable davant cap de les dues parts ni de les condicions de l'allotjament ni del comportament dels llogaters, com tampoc del compliment dels pagaments. El seu servei pretén, simplement, facilitar la cerca als estudiants. El seu paper és el de mera intermediària entre els alumnes i els propietaris, i tant l'acord sobre les condicions de l'allotjament com el contracte de lloguer s'estipulen directament entre ambdues parts.


Programa València Conviu


Una altra opció per als estudiants és el Programa València Conviu, de convivència intergeneracional en habitatges compartits entre persones grans i alumnes. Creat per la UPV i la Universitat de València junt amb l'Ajuntament de la ciutat, el programa s'orienta a persones majors de 60 anys que visquen soles i puguen valer-se per si mateixes, i a joves estudiants universitaris menors de 30 anys, no residents a la mateixa ciutat, i que no puguen pagar-se la despesa d'un allotjament alternatiu.


Més informació

Notícies destacades


Pel seu estudi sobre aïllament acústic Pel seu estudi sobre aïllament acústic
Manuel Jesús Parrilla, doblement titulat per la UPV, guanya el XV Premi Andrés Lara per a Joves Investigadors 2017
Enginyeria de competició Enginyeria de competició
MOTOR-UPV, integrada per alumnes de Generació Espontània, campiona d'Espanya de velocitat en la categoria SSP300
Premis Goya 2018 Premis Goya 2018
Dos dels deu curts d'animació preseleccionats, 'The Neverending Wall' i 'Impromptu', produïts per la UPV
MiFID II MiFID II
La UPV, entre les sis úniques entitats espanyoles habilitades per la CMNV per a acreditar personal financer a partir del pròxim gener
Art total Art total
Cristina De Middel, llicenciada en Belles Arts per la UPV, Premi Nacional de Fotografia 2017
Quatre en ratlla! Quatre en ratlla!
Els professors de la UPV Camilla Mileto i Fernando Vegas, premiats a València, Brussel·les, Ottawa i Nova York
CoverWallet CoverWallet
Foundation Capital, que va apostar per Netflix, inverteix 15,7 milions en una empresa emergent de l'enginyer UPV Iñaki Berenguer
Avions en els quals no se sent el motor Avions en els quals no se sent el motor
Un nou sistema de control acústic distribuït permet crear zones de confort auditiu independentsEMAS upv