- -
UPV
 

Allotjament d'estudiants

Allotjament d'estudiants

La UPV facilita informació sobre més de 400 ofertes de lloguer de pisos i 24 residències i col·legis majors a la rodalia dels seus tres campus

[ 20/06/2017 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) facilita, a través dels enllaços situats al text i a peu de pàgina, l'obtenció de l'allotjament més adequat per a cadascun dels seus alumnes durant el curs acadèmic.


Amb aquest objectiu s'ofereix informació sobre més de 400 pisos per a llogar o compartir, 14 residències d'estudiants (13 a València i 1 a Gandia) i 10 col·legis majors (9 a València i 1 a Alcoi), a més d'alguns consells que convé tenir en compte.


Cercador per poblacions i preu


Per a fer més senzilla la cerca, la UPV ofereix una eina que permet destriar per sexe (només per a xiques, només per a xics o tots dos acceptats), població (València, Alcoi, Gandia, Alboraia, Burjassot, Mislata, Paiporta o Tavernes Blanques) i preu. En el cas de València ciutat, la persona interessada pot seleccionar les ofertes, també, per districte, codi postal o adreça (carrer, avinguda o plaça).


Ajuda desinteressada


La UPV ofereix aquesta ajuda de manera gratuïta i desinteressada, i no es fa responsable davant cap de les dues parts ni de les condicions de l'allotjament ni del comportament dels llogaters, com tampoc del compliment dels pagaments. El seu servei pretén, simplement, facilitar la cerca als estudiants. El seu paper és el de mera intermediària entre els alumnes i els propietaris, i tant l'acord sobre les condicions de l'allotjament com el contracte de lloguer s'estipulen directament entre ambdues parts.


Programa València Conviu


Una altra opció per als estudiants és el Programa València Conviu, de convivència intergeneracional en habitatges compartits entre persones grans i alumnes. Creat per la UPV i la Universitat de València junt amb l'Ajuntament de la ciutat, el programa s'orienta a persones majors de 60 anys que visquen soles i puguen valer-se per si mateixes, i a joves estudiants universitaris menors de 30 anys, no residents a la mateixa ciutat, i que no puguen pagar-se la despesa d'un allotjament alternatiu.


Més informació

Notícies destacades


PLD llançarà Arion 1 en 2019 PLD llançarà Arion 1 en 2019
Raúl Torres, ex estudiant UPV, prepara la revolució comercial de la indústria aeroespacial europea
Pulgarcito Pulgarcito
Personal investigador de la UPV crea el primer ninot de la història fet amb palla d'arròs
Vista cansada Vista cansada
La UPV participa en el disseny d'un nou tipus d'implant intracorneal per a corregir la presbícia
Premi Forest R. McFarland Premi Forest R. McFarland
Antonio García, investigador de l'Institut CMT-Motors Tèrmics de la UPV, guardonat per la Societat d'Enginyers d'Automoció
Neuromàrqueting Neuromàrqueting
Un equip d'investigadors de la UPV treballa en la creació de nous productes emocionals
Pablo Marín Pablo Marín
Un estudiant de doctorat UPV, triplement guardonat pel seu TFM: Beca UEECA, Premi 2K17 y Premi FEDNA
Pel seu estudi sobre aïllament acústic Pel seu estudi sobre aïllament acústic
Manuel Jesús Parrilla, doblement titulat per la UPV, guanya el XV Premi Andrés Lara per a Joves Investigadors 2017
Enginyeria de competició Enginyeria de competició
MOTOR-UPV, integrada per alumnes de Generació Espontània, campiona d'Espanya de velocitat en la categoria SSP300EMAS upv