- -
UPV
 

Les més innovadores d'Europa

La UPV és una de les 100 universitats europees que més contribueixen a la ciència i la tecnologia i que tenen un major impacte en l'economia global

[ 14/06/2017 ]

Pel nombre total de patents que té, per l'èxit i l'impacte dels resultats comercialitzats; pel volum d'articles publicats en col·laboració amb la indústria i pel total d'articles recollits a la Web of Science Core Collection. Per tots aquests motius, Reuters ha considerat que la Universitat Politècnica de València és una de les 100 universitats més innovadores de tot Europa. En concret, ocupa el lloc número 85.


Així es recull en l'última edició del rànquing Europe's Most Innovative Universities 2017, que analitza les dades recopilades per Clarivate Analytics i per diverses de les seues plataformes de recerca: Incites, Web of Science, Derwent Innovations Index, Derwent World Patents Index i Patents Citation Index.


El rànquing Reuters Top 100: Europe's Most Innovative Universities té per objectiu identificar aquelles institucions que més contribueixen a la ciència i la tecnologia i que tenen un major impacte en l'economia global. En aquest, la UPV destaca per la intensa recerca que desenvolupa i per la capacitat que té per a transferir coneixement.


"Són les 100 que més s'estan esforçant per fer avançar la ciència i per inventar noves tecnologies", explica l'expert David Ewalt en la web de Reuters. "Ja estiguen en el top 10 o en algun lloc de meitat de la taula, totes les universitats que apareixen en aquest rànquing figuren, sens dubte, entre les millors del món. Produeixen recerca original, creen tecnologia útil i ajuden a impulsar l'economia global".


El rànquing està encapçalat per la KU Leuven (Bèlgica), seguida per l'Imperial College de Londres (el Regne Unit), la Universitat de Cambridge (el Regne Unit), la Universitat Tècnica de Munic (Alemanya) i l'Escola Politècnica Federal de Lausana (Suïssa).


En la imatge, José Esteban Capilla, vicerector de Recerca, Innovació i Transferència, rep el reconeixement.


Més informació

Notícies destacades


Pel seu estudi sobre aïllament acústic Pel seu estudi sobre aïllament acústic
Manuel Jesús Parrilla, doblement titulat per la UPV, guanya el XV Premi Andrés Lara per a Joves Investigadors 2017
Enginyeria de competició Enginyeria de competició
MOTOR-UPV, integrada per alumnes de Generació Espontània, campiona d'Espanya de velocitat en la categoria SSP300
Premis Goya 2018 Premis Goya 2018
Dos dels deu curts d'animació preseleccionats, 'The Neverending Wall' i 'Impromptu', produïts per la UPV
MiFID II MiFID II
La UPV, entre les sis úniques entitats espanyoles habilitades per la CMNV per a acreditar personal financer a partir del pròxim gener
Art total Art total
Cristina De Middel, llicenciada en Belles Arts per la UPV, Premi Nacional de Fotografia 2017
Quatre en ratlla! Quatre en ratlla!
Els professors de la UPV Camilla Mileto i Fernando Vegas, premiats a València, Brussel·les, Ottawa i Nova York
CoverWallet CoverWallet
Foundation Capital, que va apostar per Netflix, inverteix 15,7 milions en una empresa emergent de l'enginyer UPV Iñaki Berenguer
Avions en els quals no se sent el motor Avions en els quals no se sent el motor
Un nou sistema de control acústic distribuït permet crear zones de confort auditiu independentsEMAS upv