- -
UPV
 

Tens un somni? Vine a la UPV

Coneix les històries de Juan, Maya, Antoni, Mónica i Lucas. I, si tens una passió, fes com ells i vine a estudiar a la Universitat Politècnica de València

[ 15/05/2017 ]
Tens un somni? Vine a la UPV

Moltes coses mai arriben a succeir perquè ningú s'atreveix a intentar-les. Són projectes de tal envergadura que simplement es veuen inassolibles. I, no obstant això, algú, algun dia, acabarà fent-los realitat.


Juan Vicén


Juan Vicén és un dels cinc estudiants de la UPV que, el gener del 2016, van viatjar a Texas per presentar davant d'Elon Musk el seu disseny de tren del futur, i en van tornar doblement premiats. Des de llavors, l'equip continua treballant per impulsar un revolucionari sistema de transport terrestre que arribarà als 1.000 km/h. "Volem posar-hi tota la creativitat per portar endavant una proposta diferent que il·lusione el món. Volem demostrar que tot és possible".


Maya Callejo


Fa un any, Maya Calleja va guanyar el premi Talent Jove per haver creat una original empresa emergent juntament amb el seu soci Isaac Saneleuterio. Maya va rebre el suport dels internautes i el vot del jurat i, amb tot això, es va imposar a altres 100 candidatures. "Per a mi, la UPV ha sigut la meua casa durant molts anys. M'ha vist créixer i m'ha fet créixer. Vull pensar que no hi ha límits, que els límits els posa cadascú. Sempre pots donar el millor de tu i sempre pots ser la teua millor versió."


Antoni Joan Sapiña


Antoni Joan Sapiña es va convertir a la fi del 2016 en el primer espanyol que guanyava el Young Engineers Award, el guardó al Millor Graduat del Món que lliuren conjuntament les dues associacions professionals més importants de l'enginyeria a nivell internacional. Antoni competia amb finalistes de les universitats de Bath, Cardiff, Heriot Watt de Dubai o Northampton, entre d'altres. "El meu somni és arribar fins on haja d'arribar, tan alt com puga -i, de camí, gaudir-ne."


Mónica Gutiérrez


Mónica Gutiérrez és la directora tècnica d'un equip -iGEM UPV- que ha fet història en guanyar una medalla d'or i dos premis especials en el concurs de biologia sintètica organitzat pel Massachusetts Institute of Technology (MIT). Van participar-hi 300 universitats d'arreu del món, i la UPV va superar els equips de Harvard, Yale, Oxford, Cambridge, Columbia, San Diego, Stanford, Munic... "La clau de l'èxit és tenir perseverança i posar passió al que fas".


Lucas Mestre


Durant dues temporades, Lucas Mestre ha sigut el responsable tècnic de Formula Student UPV. L'escuderia es va estrenar l'any 2014 davant 20.000 espectadors a Hockenheimring (Alemanya), hi va competir amb més d'un centenar de rivals, i va aconseguir ser proclamada com el millor equip debutant. "La Universitat Politècnica de València m'ha aportat la capacitat de resoldre problemes i de treballar sota pressió. Mai he pensat a posar límits al desenvolupament personal o de qualsevol tipus de projectes. Així és com s'aconsegueix innovació per al futur."


Si vols veure les històries completes explicades pels mateixos protagonistes, fes clic en els enllaços que figuren al peu de pàgina.


Notícies destacades


Neuromàrqueting Neuromàrqueting
Un equip d'investigadors de la UPV treballa en la creació de nous productes emocionals
Pablo Marín Pablo Marín
Un estudiant de doctorat UPV, triplement guardonat pel seu TFM: Beca UEECA, Premi 2K17 y Premi FEDNA
Pel seu estudi sobre aïllament acústic Pel seu estudi sobre aïllament acústic
Manuel Jesús Parrilla, doblement titulat per la UPV, guanya el XV Premi Andrés Lara per a Joves Investigadors 2017
Enginyeria de competició Enginyeria de competició
MOTOR-UPV, integrada per alumnes de Generació Espontània, campiona d'Espanya de velocitat en la categoria SSP300
Premis Goya 2018 Premis Goya 2018
Dos dels deu curts d'animació preseleccionats, 'The Neverending Wall' i 'Impromptu', produïts per la UPV
MiFID II MiFID II
La UPV, entre les sis úniques entitats espanyoles habilitades per la CMNV per a acreditar personal financer a partir del pròxim gener
Art total Art total
Cristina De Middel, llicenciada en Belles Arts per la UPV, Premi Nacional de Fotografia 2017
Avions en els quals no se sent el motor Avions en els quals no se sent el motor
Un nou sistema de control acústic distribuït permet crear zones de confort auditiu independentsEMAS upv