- -
UPV
 

Tens un somni? Vine a la UPV

Coneix les històries de Juan, Maya, Antoni, Mónica i Lucas. I, si tens una passió, fes com ells i vine a estudiar a la Universitat Politècnica de València

[ 15/05/2017 ]
Tens un somni? Vine a la UPV

Moltes coses mai arriben a succeir perquè ningú s'atreveix a intentar-les. Són projectes de tal envergadura que simplement es veuen inassolibles. I, no obstant això, algú, algun dia, acabarà fent-los realitat.


Juan Vicén


Juan Vicén és un dels cinc estudiants de la UPV que, el gener del 2016, van viatjar a Texas per presentar davant d'Elon Musk el seu disseny de tren del futur, i en van tornar doblement premiats. Des de llavors, l'equip continua treballant per impulsar un revolucionari sistema de transport terrestre que arribarà als 1.000 km/h. "Volem posar-hi tota la creativitat per portar endavant una proposta diferent que il·lusione el món. Volem demostrar que tot és possible".


Maya Callejo


Fa un any, Maya Calleja va guanyar el premi Talent Jove per haver creat una original empresa emergent juntament amb el seu soci Isaac Saneleuterio. Maya va rebre el suport dels internautes i el vot del jurat i, amb tot això, es va imposar a altres 100 candidatures. "Per a mi, la UPV ha sigut la meua casa durant molts anys. M'ha vist créixer i m'ha fet créixer. Vull pensar que no hi ha límits, que els límits els posa cadascú. Sempre pots donar el millor de tu i sempre pots ser la teua millor versió."


Antoni Joan Sapiña


Antoni Joan Sapiña es va convertir a la fi del 2016 en el primer espanyol que guanyava el Young Engineers Award, el guardó al Millor Graduat del Món que lliuren conjuntament les dues associacions professionals més importants de l'enginyeria a nivell internacional. Antoni competia amb finalistes de les universitats de Bath, Cardiff, Heriot Watt de Dubai o Northampton, entre d'altres. "El meu somni és arribar fins on haja d'arribar, tan alt com puga -i, de camí, gaudir-ne."


Mónica Gutiérrez


Mónica Gutiérrez és la directora tècnica d'un equip -iGEM UPV- que ha fet història en guanyar una medalla d'or i dos premis especials en el concurs de biologia sintètica organitzat pel Massachusetts Institute of Technology (MIT). Van participar-hi 300 universitats d'arreu del món, i la UPV va superar els equips de Harvard, Yale, Oxford, Cambridge, Columbia, San Diego, Stanford, Munic... "La clau de l'èxit és tenir perseverança i posar passió al que fas".


Lucas Mestre


Durant dues temporades, Lucas Mestre ha sigut el responsable tècnic de Formula Student UPV. L'escuderia es va estrenar l'any 2014 davant 20.000 espectadors a Hockenheimring (Alemanya), hi va competir amb més d'un centenar de rivals, i va aconseguir ser proclamada com el millor equip debutant. "La Universitat Politècnica de València m'ha aportat la capacitat de resoldre problemes i de treballar sota pressió. Mai he pensat a posar límits al desenvolupament personal o de qualsevol tipus de projectes. Així és com s'aconsegueix innovació per al futur."


Si vols veure les històries completes explicades pels mateixos protagonistes, fes clic en els enllaços que figuren al peu de pàgina.


Notícies destacades


Enginyeria Aeroespacial, la nota d'accés més alta Enginyeria Aeroespacial, la nota d'accés més alta
El 98,1% de les places oferides per la Universitat Politècnica de València per al curs 2017-2018, adjudicades
Modelització del comportament Modelització del comportament
La població amb un alt risc de suïcidi a Espanya es multiplicarà per 8 en un lustre
Generació Espontània en UPV TV Generació Espontània en UPV TV
"No estàs en classe veient com s'encaixa un caragol, baixes al taller i l'ajustes"
Experimenta 2017 Experimenta 2017
L'Escola d'Estiu UPV acosta la ciència als més xicotets
Projecte Cobiophad Projecte Cobiophad
Investigadors de la UPV desenvolupen un nou sistema eficient, ràpid, senzill i econòmic de detecció d'al·lèrgies
Desafiament Aporta 2017 Desafiament Aporta 2017
Els projectes de la UPV Sofcivics i LicitaLio, entre els seleccionats per Red.es
QS Top 50 Under 50 QS Top 50 Under 50
La Universitat Politècnica de València, entre les millors universitats del món amb menys de 50 anys de vida
Entre els més eminents Entre els més eminents
L'Acadèmia de les Ciències celebra el solemne acte de recepció d'Avel·lí Corma com a associatEMAS upv