- -
UPV
 

Segon triomf consecutiu

La Facultat d'ADE, guanyadora del XXVII Trofeu UPV. L'ETSA i l'ETSED, segona i tercera després d'un torneig enormement competit

[ 12/05/2017 ]
Segon triomf consecutiu

La Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses (FADE) es va proclamar anit vencedora del XXVII Trofeu UPV després d'una intensa, disputada i molt emocionant jornada de 12 hores de competicions entre més de 2.000 participants de totes les escoles i campus de la UPV.


Finalment, amb 36 punts, tan sol un més que l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura (ETSA) - segona amb 35- i dues més que l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny (ETSED) -tercera amb 34-, la FADE va repetir el seu triomf de 2016.


La FADE i l'ETSED, campiones en quatre categories, i l'ETSEI, en tres


En la seua victòria, van ser claus els triomfs en tennis masculí i femení, tennis de taula femení i escacs masculins. Per la seua banda, l'ETSA es va imposar en bàsquet femení, mentre que l'ETSED va ser la millor en les categories de futbol sala masculí, escacs femenins, pádel femení i tennis de taula masculí.


Altres escoles amb campions van ser l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials (ETSEI), primera en bàsquet masculí, volei femení i volei platja femení; l'Escola Politècnica Superior de Gandia (EPSG), vencedora en volei masculí i futbol sala femení; l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canales i Ports (ETSECCP), guanyadora en pádel masculí i futbol 7 masculí; l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronómica i Medi Natural (ETSEAMN), que es va imposar en volei platja masculí; i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica (ETSINF), que va guanyar en frontenis masculí.


A una victòria de quedar-se el trofeu en propietat


Amb la seua segona victòria consecutiva, la FADE es queda a tan sol una de quedar-se el trofeu en propietat, fet que únicament es produeix en acumular tres triomfs seguits o cinc alterns (en donar-se qualsevol de les dues circumstàncies, es lliura el trofeu i el comptador es posa novament a zero).


Des de la seua transformació al format actual de competicions en dia únic, esdevinguda en 1997, solament dues escoles han aconseguit el trofeu en propietat, l'ETSEI, en 1999 -després de guanyar tres edicions seguides-, i l'ETSED -en 2014, pels seus triomfs en 2004, 2009, 2010, 2012 i aqueix mateix any-.


L'ETSEI lidera el palmarès


Amb el format actual, el palmarès ho lidera l'ETSEI, amb 7 victòries (1997, 1998, 1999, 2000, 2005, 2008 i 2013), seguida de l'ETSED (2004, 2009, 2010, 2012 i 2014). Amb dues victòries apareixen l'ETSECCP (2007 I 2011) i la FADE (2016 i 2017) i, amb una, l'ETSEAMN (2001), l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Telecomunicacions (2002), l'EPSG (2003) i l'ETSINF (2006).


Notícies destacades


Nou equip rectoral Nou equip rectoral
Coneix les 10 persones que acompanyaran Francisco Mora en la seua segona etapa al capdavant de la UPV
Varietat Hydra Varietat Hydra
L'IBMCP, centre mixt UPV-CSIC, descobreix un canvi en el genoma que produeix tomaques sense llavors
Miopatia del pectoral profund Miopatia del pectoral profund
Personal investigador de la UPV desenvolupa un nou sistema que detecta patologies en pollastres abans del procés de manufactura
Generació Espontània en UPV TV Generació Espontània en UPV TV
"Erasmus Student Network permet conèixer altres cultures i ajuda a crear llaços que duren molt de temps"
Caretta caretta Caretta caretta
5 tortugues marines, seguides via satèl·lit amb tecnologia UPV per a contribuir a la conservació de l'espècie
Lideratge internacional Lideratge internacional
L'ITQ, renovat com a Centre d'Excel·lència Severo Ochoa, rebrà un milió d'euros anuals durant els pròxims 4 anys
Sistemes criptogràfics optomecànics Sistemes criptogràfics optomecànics
La UPV, la ULL i l'ICN2 realitzen un estudi per augmentar la seguretat de les comunicacions òptiques a partir de la no-linealitat

EMAS upv