- -
UPV
 

Segon triomf consecutiu

La Facultat d'ADE, guanyadora del XXVII Trofeu UPV. L'ETSA i l'ETSED, segona i tercera després d'un torneig enormement competit

[ 12/05/2017 ]
Segon triomf consecutiu

La Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses (FADE) es va proclamar anit vencedora del XXVII Trofeu UPV després d'una intensa, disputada i molt emocionant jornada de 12 hores de competicions entre més de 2.000 participants de totes les escoles i campus de la UPV.


Finalment, amb 36 punts, tan sol un més que l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura (ETSA) - segona amb 35- i dues més que l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny (ETSED) -tercera amb 34-, la FADE va repetir el seu triomf de 2016.


La FADE i l'ETSED, campiones en quatre categories, i l'ETSEI, en tres


En la seua victòria, van ser claus els triomfs en tennis masculí i femení, tennis de taula femení i escacs masculins. Per la seua banda, l'ETSA es va imposar en bàsquet femení, mentre que l'ETSED va ser la millor en les categories de futbol sala masculí, escacs femenins, pádel femení i tennis de taula masculí.


Altres escoles amb campions van ser l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials (ETSEI), primera en bàsquet masculí, volei femení i volei platja femení; l'Escola Politècnica Superior de Gandia (EPSG), vencedora en volei masculí i futbol sala femení; l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canales i Ports (ETSECCP), guanyadora en pádel masculí i futbol 7 masculí; l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronómica i Medi Natural (ETSEAMN), que es va imposar en volei platja masculí; i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica (ETSINF), que va guanyar en frontenis masculí.


A una victòria de quedar-se el trofeu en propietat


Amb la seua segona victòria consecutiva, la FADE es queda a tan sol una de quedar-se el trofeu en propietat, fet que únicament es produeix en acumular tres triomfs seguits o cinc alterns (en donar-se qualsevol de les dues circumstàncies, es lliura el trofeu i el comptador es posa novament a zero).


Des de la seua transformació al format actual de competicions en dia únic, esdevinguda en 1997, solament dues escoles han aconseguit el trofeu en propietat, l'ETSEI, en 1999 -després de guanyar tres edicions seguides-, i l'ETSED -en 2014, pels seus triomfs en 2004, 2009, 2010, 2012 i aqueix mateix any-.


L'ETSEI lidera el palmarès


Amb el format actual, el palmarès ho lidera l'ETSEI, amb 7 victòries (1997, 1998, 1999, 2000, 2005, 2008 i 2013), seguida de l'ETSED (2004, 2009, 2010, 2012 i 2014). Amb dues victòries apareixen l'ETSECCP (2007 I 2011) i la FADE (2016 i 2017) i, amb una, l'ETSEAMN (2001), l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Telecomunicacions (2002), l'EPSG (2003) i l'ETSINF (2006).


Notícies destacades


Neuromàrqueting Neuromàrqueting
Un equip d'investigadors de la UPV treballa en la creació de nous productes emocionals
Pablo Marín Pablo Marín
Un estudiant de doctorat UPV, triplement guardonat pel seu TFM: Beca UEECA, Premi 2K17 y Premi FEDNA
Pel seu estudi sobre aïllament acústic Pel seu estudi sobre aïllament acústic
Manuel Jesús Parrilla, doblement titulat per la UPV, guanya el XV Premi Andrés Lara per a Joves Investigadors 2017
Enginyeria de competició Enginyeria de competició
MOTOR-UPV, integrada per alumnes de Generació Espontània, campiona d'Espanya de velocitat en la categoria SSP300
Premis Goya 2018 Premis Goya 2018
Dos dels deu curts d'animació preseleccionats, 'The Neverending Wall' i 'Impromptu', produïts per la UPV
MiFID II MiFID II
La UPV, entre les sis úniques entitats espanyoles habilitades per la CMNV per a acreditar personal financer a partir del pròxim gener
Art total Art total
Cristina De Middel, llicenciada en Belles Arts per la UPV, Premi Nacional de Fotografia 2017
Avions en els quals no se sent el motor Avions en els quals no se sent el motor
Un nou sistema de control acústic distribuït permet crear zones de confort auditiu independentsEMAS upv