- -
UPV
 

Fòrum e2 UPV 2017

Contacta directament amb més de 100 empreses, els dies 5 i 6 d'abril, en la Trobada per a l'Ocupació i l'Emprenedoria

[ 31/03/2017 ]
Fòrum e2 UPV 2017

La Universitat Politècnica de València (UPV), a través del Servei Integrat d'Ocupació (SIO), posa a la disposició del seu alumnat la possibilitat de contactar directament amb més d'un centenar d'empreses, que estaran presents els dies 5 i 6 d'abril en el FÒRUM e2 UPV 2017, la XVII edició de la Trobada per a l'Ocupació i l'Emprenedoria.


L'esdeveniment, que es desenvoluparà entre les 10 i les 18 hores d'ambdós dies al bulevard del campus de Vera (València), permetrà a qualsevol persona interessada presentar el currículum; conèixer i participar en els processos de selecció de les empreses; contactar amb les persones responsables d'aquests, i informar-se sobre els perfils professionals demandats i les polítiques de selecció i contractació.


Més de 85 activitats als tres campus


Creat amb la voluntat de ser un lloc de trobada entre empreses i personal estudiant o titulat en cerca una oportunitat laboral, el Fòrum e2 UPV 2017 estarà present als tres campus, amb més de 85 activitats -el programa complet pot consultar-se en l'enllaç que figura a peu de pàgina- que permetran a les persones interessades conèixer de més prop tant el mercat laboral com el món de l'empresa.


Des del seu naixement al principi de segle, el Fòrum e2 és una referència nacional en l'àmbit universitari que ha facilitat la inserció laboral de milers d'alumnes i titulades i titulats de la UPV, i que ha permès, al seu torn, acostar a les empreses les i els estudiants més adequats per a cadascun dels perfils demandats.


Més informació
Notícia UPV TV

Notícies destacades


Referent en la universitat espanyola Referent en la universitat espanyola
El programa Generació Espontánia de la UPV celebra el seu primer congres al campus de Vera
Dos premis Nobel a la UPV Dos premis Nobel a la UPV
Roger Kornberg y Ben Feringa han visitat el campus de Vera
Rànquing 'El Mundo' Rànquing 'El Mundo'
La UPV, millor universitat d'Espanya per a estudiar Biotecnologia, Belles Arts, i Ciència i Tecnologia dels Aliments
Technovation Girls CV Technovation Girls CV
La UPV ha acollit la final de la competició, en la qual xiquetes i joves d'entre 8 i 18 anys desenvolupen les seues pròpies aplicacions
Matriculem-nos en valencià Matriculem-nos en valencià
La UPV promou la campanya que incideix en l'objectiu de triar el valencià com a llengua de la docència
Normativa de Progrés i Permanència Normativa de Progrés i Permanència
La UPV aprova flexibilitzar les condicions de progrés del seu alumnat. Només serà necessari aprovar 12 crèdits en el primer any d'universitat

EMAS upv