- -
UPV
 

Art solidari

El 25 de gener va obrir les portes "En Acció 2", amb 153 obres donades per 63 artistes de la UPV, que estaran a la venda a partir del 13 de febrer

[ 24/01/2017 ]
Art solidari

La sala d'exposicions de la UPV -situada a la planta baixa de l'edifici del Rectorat del campus de Vera (València) de la Universitat Politècnica de València- acull, des de les 10 hores del dimecres 25 de gener, la mostra "En Acció 2".


Integrada per un total de 153 obres donades per 63 artistes de la UPV, l'exposició té com a objectiu la recollida de fons per a l'ONG València Acoge, per la qual cosa totes les peces estaran a la venda a preus simbòlics (des d'un euro), a partir del dilluns 13 de febrer. La mostra es podrà visitar fins al pròxim 23 de febrer, tots els dies laborables, en horari ininterromput de 10 a 19 hores.


Aquarel·les, llenços, escultures, fotografies, llibres d'artista...


Entre les obres incloses en l'exposició hi ha aquarel·les, llenços, escultures, fotografies, gravats i llibres d'artista, als quals l'Àrea d'Activitats Culturals afegirà unes quantes publicacions seues (llibres, DVD...).


Donació íntegra de la recaptació a l'ONG Valencia Acoge


La recaptació íntegra serà lliurada per la UPV a València Acoge, una associació independent, sense ànim de lucre i declarada d'utilitat pública, que porta més de 25 anys treballant per la defensa dels drets de les persones immigrants recollits en la Declaració Universal dels Drets Humans.


Al mateix temps, l'associació, que forma part de la Xarxa ACOGE, i centra la seua activitat principal en la ciutat de València, promou la formació i informació tant de la societat d'acolliment com dels propis immigrants; i la lluita contra el racisme, la xenofòbia i l'exclusió social.


Més informació
    Notícia UPV TV

Notícies destacades


Setciències Setciències
Nous capítols del programa de divulgació científica per als més menuts produït per UPV TV
En l'elit universitària internacional En l'elit universitària internacional
'Nature' situa la Universitat Politècnica de València entre les cent millors universitats joves del món
10 noves empreses emergents 10 noves empreses emergents
StartUPV continua incorporant talent al seu ecosistema emprenedor
Del 16 d'octubre al 21 de novembre Del 16 d'octubre al 21 de novembre
La UPV exposa "ANCA. Una experiència de creació col·lectiva 1989-1994"
Accions Marie Sklodowska-Curie Accions Marie Sklodowska-Curie
S'obri la convocatòria d'Innovative Training Networks. 530 milions en beques dirigides a la formació inicial de personal investigador a l'estranger
Projecte Dieper Projecte Dieper
La UPV participa en el desenvolupament d'un nou motor de baix consum i alta eficiència que redueix més d'un 80% l'emissió de partícules contaminants

EMAS upv