- -
UPV
 

Conveni UPV i COBDCV

Conveni  UPV i COBDCV

El COBDCV fomalitza la seua adhesió al Servei d'Alumni UPV, gràcies al conveni de col·laboració establit amb la Universitat Politècnica de València

[ 08/02/2016 ]

La UPV i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana han signat un conveni marc de col·laboració entre ambdues institucions.


En virtut d'aquest acord, els membres del COBDCV podran gaudir dels múltiples avantatges i serveis que la UPV, a través del Servei d'Alumni, posa a la disposició de tots els seus titulats.


Així, tal com s'estableix en el conveni subscrit, els col·legiats poden sol·licitar el carnet de la UPV i accedir a diversos serveis (accés a l'aparcament, serveis oferits per les biblioteques i accés a les seues instal·lacions esportives, entre d'altres) en qualsevol dels seus tres campus, així com en altres serveis i activitats que la UPV ofereix als seus antics alumnes, inscrits en el Servei d'Alumni.


Pertànyer a Alumni UPV aporta, entre altres avantatges, accedir a serveis propis de la UPV com ara la formació de postgrau, la Biblioteca, l'Àrea d'Esports, cursos d'idiomes, el Servei Integrat d'Ocupació i altres àrees de gestió, de les quals cal destacar un servei d'intermediació laboral que activa una borsa de treball les ofertes i demandes de la qual estaran a l'abast dels col·legiats del COBDCV gràcies a aquest acord.


Amb la firma d'aquest acord, la UPV ratifica el compromís de promoure i mantenir, a través d'Alumni, vincles dinàmics amb els seus titulats, i oferir-los la possibilitat de continuar participant en les activitats i la vida acadèmica, i en particular, de gaudir de l'orgull de sentir-se antic estudiant d'aquesta prestigiosa institució acadèmica.


Actualment, Alumni UPV manté acords amb 16 col·legis professionals de la Comunitat Valenciana, vinculats amb les titulacions que s'imparteixen a la UPV, entre els quals figuren els col·legis d'Enginyers Agrònoms del Llevant; Enginyers de Camins, Canals i Ports; Enginyers Industrials; Enginyers de Forests; Enginyers Químics; Enginyers de Telecomunicacions de la Comunitat Valenciana; Enginyers Tècnics en Topografia; Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits Agrícoles de València i Castelló; Enginyers Tècnics Industrials, i Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de València i Castelló.


A més, hi ha també el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de València i Castelló; el de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de la Comunitat Valenciana; el d'Enginyers en Informàtica de la Comunitat Valenciana; i el de Ciències Ambientals de la Comunitat Valenciana.


En l'enllaç que figura al peu de pàgina pots consultar tota la informació sobre Alumni UPV: serveis, avantatges, dades de contacte i com pots gestionar la teua inscripció a aquest servei.


Més informació

Notícies destacades


Fes-te soci/a d'Esports UPV! Fes-te soci/a d'Esports UPV!
Gaudeix les seues instal·lacions, activitats i competicions per 45€ (alumnat) i 65€ (PAS/PDI) de l'1 de gener al 31 de juliol
Nou èxit del projecte Soundcool de la UPV Nou èxit del projecte Soundcool de la UPV
'La Mare dels Peixos', primera òpera en valencià estrenada internacionalment, conquesta Mèxic
Adrián de Arriba i Miguel Fernández Adrián de Arriba i Miguel Fernández
Dos alumnes del MAAPUD de la UPV assoleixen un 2n premi en Europan 15 Espanya
Universitat hispanoparlant líder a nivell mundial Universitat hispanoparlant líder a nivell mundial
Més de 2 milions de persones han triat ja els cursos en línia oberts i massius de la UPV per a formar-se
En el top de les universitats verdes En el top de les universitats verdes
GreenMetric situa la UPV entre les millors universitats del món en sostenibilitat
Warhol, Spoerri, Cage, Ruscha, Yoko Ono... Warhol, Spoerri, Cage, Ruscha, Yoko Ono...
Una selecció de la col·lecció UPV de llibres d'artista, exposada fins al 12 de gener a La Nau

EMAS upv