- -
UPV
 

Telecol·laboració i xarxes socials

L'ETSED de la UPV acull, els dies 13 i 14 de novembre, les V Jornades Valencianes entorn de l'Ensenyament de Llengües Assistit per Ordinador

[ 11/11/2015 ]
Telecol·laboració i xarxes socials

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny de la Universitat Politècnica de València (ETSED-UPV) acull, el divendres 13 i el dissabte 14 de novembre, la celebració de les V Jornades Valencianes entorn de l'Ensenyament de Llengües Assistit per Ordinador.


Sota el títol "Telecol·laboració i xarxes socials", estan organitzades pel Grup de Recerca CAMILLE del Departament de Lingüística Aplicada de la UPV, en el marc de les trobades regionals EUROCALL (European Association for Computer-Assisted Language Learning).


Set conferenciants de prestigi


L'esdeveniment, ja consolidat, reuneix experts internacionals en la matèria i professorat de llengües, tant de la Comunitat Valenciana com d'altres parts d'Espanya. Els conferenciants convidats per a la present edició són Camino Bueno (Universitat Pública de Navarra), Caoimhín O Dónaill (Universitat de l'Ulster, Irlanda del Nord), Melinda Dooly (Universitat Autònoma de Barcelona), Giorgos Ypsilandis (Universitat Aristotèlica, Tessalònica, Grècia), Pascual Pérez Paredes (Universitat de Múrcia), Joan Tomàs Pujolà (Universitat de Barcelona) I Christine Appel (Universitat Oberta de Catalunya).


Triple presentació


Les jornades estan plantejades amb un doble vessant, teòric i pràctic, en el qual les persones participants podran debatre i intercanviar, de forma dinàmica i interactiva, experiències entorn de les possibilitats que ofereixen les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) en l'aprenentatge permanent d'una llengua estrangera.


Cadascun dels set conferenciants convidats durà a terme una triple presentació, ja que a l'exposició dels fonaments teòrics i al taller pràctic posterior, s'afegirà una posada en comú final amb debat entre els participants.


Més informació


Comparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


Més títols en l'oferta UPV Més títols en l'oferta UPV
La UPV llança tres nous màsters en l'àmbit de la sostenibilitat, les aeronaus no tripulades, i la matemàtica industrial. A més, recupera els estudis d'Enginyeria Tèxtil
Beques Santander Erasmus Beques Santander Erasmus
Pots optar a una de les 1.875 beques que s'ofereixen. El termini de sol·licitud acaba el 14 de març del 2023
EUCAIM EUCAIM
La UPV lidera la construcció del node central de la infraestructura d'imatges mèdiques de càncer més important d'Europa
Medalla Margarita Salas Medalla Margarita Salas
Alejandra Boni, investigadora d'INGENIO (UPV-CSIC), ha sigut guardonada amb aquest premi
 'El teu grau UPV en TikTok' 'El teu grau UPV en TikTok'
Guanya entrades per als millors festivals musicals publicant un video sobre un grau UPV en TikTok
Ellas hablan de ciencia Ellas hablan de ciencia
En el marc del 11F, l'Àrea de Comunicació de la UPV estrena este espai amb 11 investigadores de la UPV

EMAS upv