- -
UPV
 

Campaya solidària

Campaya solidària

La UPV col·labora en la campanya solidària de recollida de roba usada organitzada per RastroSolidario ONGD, a benefici de l'ONG Pares 2.0.

[ 31/10/2014 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV), per iniciativa del Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació, ha signat un conveni amb l'organització no governamental (ONG) Pares 2.0.


Des del 2008, Pares 2.0 treballa en la protecció de la infància en Internet, i ofereix un tractament integral de prevenció, formació i mediació davant dels riscos derivats de l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), així com assistència psicològica i jurídica.


Amb la signatura d'aquest conveni, la UPV continua treballant en la sostenibilitat social, econòmica i mediambiental, prestant especial atenció a les famílies més necessitades, per a la qual cosa també compta amb la col·laboració de RastroSolidario.


Dins del marc d'aquest conveni, s'inclou la col·locació de contenidors de recollida de roba usada a les plantes baixes de tres edificis del campus de Vera de la UPV: la Casa de l'Alumne (4K), la Biblioteca (4L) i el Nexus (6G), en els quals es podran dipositar les peces donades.


Aquests tres punts de recollida -que es mantindran fixos a les ubicacions assenyalades- a partir d'aquest dilluns 3 de novembre estaran a la disposició de la comunitat universitària i de qualsevol persona interessada a col·laborar en aquesta campanya solidària, que es prolongarà durant tot el curs acadèmic.


Allò que es recol·lecte es destinarà a l'ONG Pares 2.0 per a ajudar els col·lectius que es troben en situació desfavorida o en risc d'exclusió social.


Més informació


Comparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


10 noves empreses emergents 10 noves empreses emergents
StartUPV continua incorporant talent al seu ecosistema emprenedor
Del 16 d'octubre al 21 de novembre Del 16 d'octubre al 21 de novembre
La UPV exposa "ANCA. Una experiència de creació col·lectiva 1989-1994"
Accions Marie Sklodowska-Curie Accions Marie Sklodowska-Curie
S'obri la convocatòria d'Innovative Training Networks. 530 milions en beques dirigides a la formació inicial de personal investigador a l'estranger
Projecte Dieper Projecte Dieper
La UPV participa en el desenvolupament d'un nou motor de baix consum i alta eficiència que redueix més d'un 80% l'emissió de partícules contaminants
Actriu... i investigadora clau per a les comunicacions sense fil Actriu... i investigadora clau per a les comunicacions sense fil
El mural dedicat a Hedy Lamarr tanca amb brillantor el projecte Murals Interactius Dones de Ciència
Class Central Ranking Class Central Ranking
Tres MOOC de la UPV (Basic Spanish 2: One Step Further; Excel: fonaments i eines, i Introducció a la inversió borsària), entre els 100 millors del món

EMAS upv