- -
UPV
 

Rànquing d'El Mundo

Rànquing d'El Mundo

La UPV, la millor universitat d'Espanya per a estudiar Biotecnologia i Belles Arts, i segona en Enginyeria Agrícola i Enginyeria Informàtica

[ 05/06/2014 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) és la millor universitat d'Espanya per a estudiar Biotecnologia i Belles Arts, segons el Rànquing 2014 de les 50 titulacions més demandades que publica el diari El Mundo.


A més, la UPV ocupa la segona posició entre totes les universitats d'Espanya en Enginyeria Agrícola i Enginyeria Informàtica; la tercera en Enginyeria Civil; la quarta en Enginyeria Elèctrica, Enginyeria Mecànica i Enginyeria de Tecnologies de la Telecomunicació, i la cinquena en Arquitectura.


De les 50 titulacions més sol·licitades pels estudiants, la UPV n'imparteix 17, i en 9 d'aquestes es troba, per tant, entre les 5 millors universitats de tot el país, la qual cosa no fa sinó avalar una vegada més la seua excel·lència quant a qualitat educativa.


11 anys consecutius liderant el rànquing en Belles Arts


El lideratge de la UPV no admet cap discussió en la titulació de Belles Arts. No en va, 2014 és l'onzè any consecutiu en què la facultat lidera el rànquing d'El Mundo, que destaca la "varietat d'optatives (més d'un centenar), les càtedres d'empresa i les bones taxes acadèmiques".


A més, l'especial del periòdic afig "l'àmplia oferta", que "es completa amb multitud de màsters oficials amb accés al doctorat, com també amb diversos títols propis amb un enfocament professional".


Biotecnologia ascendeix del tercer al primer lloc de la classificació


El salt més destacat de l'any l'ha donat, sens dubte, la titulació de Biotecnologia a la UPV, que ha passat de ser la tercera d'Espanya a liderar el rànquing nacional, superant la Universitat de Barcelona i l'Autònoma de Barcelona, les dues que la precedien.


Tal com indica El Mundo, es tracta d'una titulació "altament demandada", amb "grups d'alt rendiment (docència en anglès)" i en la qual "és possible especialitzar-se en Biotecnologia Animal i Humana i Biotecnologia Vegetal i Agroalimentària".


La UPV continua amb un creixement que no es deté


Com en tots els rànquings de rellevància, la millora de la UPV en el rànquing d'El Mundo torna a ser significativa. Així, la nostra Universitat passa de ser la millor d'Espanya en una titulació a ser-ho en dues, i de tenir vuit carreres entre les cinc millors del país, a comptar-ne amb nou. A més, millora la posició en fins a quatre titulacions, i en dues d'aquestes, en les quals no figurava entre les cinc millors el 2013, es troba enguany entre les 5 primeres: Enginyeria de Tecnologies de la Telecomunicació (4a) i Arquitectura (5a).




Comparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


10 noves empreses emergents 10 noves empreses emergents
StartUPV continua incorporant talent al seu ecosistema emprenedor
Del 16 d'octubre al 21 de novembre Del 16 d'octubre al 21 de novembre
La UPV exposa "ANCA. Una experiència de creació col·lectiva 1989-1994"
Accions Marie Sklodowska-Curie Accions Marie Sklodowska-Curie
S'obri la convocatòria d'Innovative Training Networks. 530 milions en beques dirigides a la formació inicial de personal investigador a l'estranger
Projecte Dieper Projecte Dieper
La UPV participa en el desenvolupament d'un nou motor de baix consum i alta eficiència que redueix més d'un 80% l'emissió de partícules contaminants
Actriu... i investigadora clau per a les comunicacions sense fil Actriu... i investigadora clau per a les comunicacions sense fil
El mural dedicat a Hedy Lamarr tanca amb brillantor el projecte Murals Interactius Dones de Ciència
Class Central Ranking Class Central Ranking
Tres MOOC de la UPV (Basic Spanish 2: One Step Further; Excel: fonaments i eines, i Introducció a la inversió borsària), entre els 100 millors del món

EMAS upv