- -
UPV
 

Suspès l'acte d'obertura

Suspès l'acte d'obertura

Llig el comunicat sobre els incidents que han obligat a suspendre l'acte d'obertura. La UPV lamenta el que va ocórrer i reitera la voluntat de diàleg.La Universitat Politècnica de València lamenta profundament els incidents que van obligar a suspendre l'acte oficial d'obertura del curs acadèmic, davant la irrupció d'un grup de joves que, per la força, van ocupar el recinte del Paranimf on s'anava a celebrar la cerimònia.


La UPV rebutja categòricament aquests actes de vandalisme, ja que l'ús de la violència no pot entendre's en el sistema universitari ni en una societat democràtica per a manifestar qualsevol discrepància o reivindicació, per molt legítimes que aquestes puguen ser. Aquest tipus d'actituds violentes són incompatibles amb la pertinença a aquesta comunitat universitària i no es poden entendre en un acte estrictament acadèmic com ara el de l'obertura de curs.


La UPV reitera, a més, la voluntat de diàleg manifestada pel Consell de Direcció d'aquesta Universitat. Des de l'equip rectoral s'ha oferit a les persones que han ocupat sense autorització el Paranimf la possibilitat d'atendre les seues demandes, però s'han negat a dialogar i han impedit que l'acte poguera celebrar-se. La UPV està convençuda que aquests joves no representen els seus estudiants i, per descomptat, no reflecteixen el sentir del conjunt de la comunitat universitària.


Davant els greus incidents ocorreguts, el Rectorat lamenta haver hagut de suspendre l'acte d'obertura del curs i la situació viscuda, i vol informar que el rector de la UPV, Francisco J. Mora, sotmetrà el tema davant els òrgans col·legiats de la Universitat per a adoptar les mesures oportunes que puguen garantir la normalitat de la vida acadèmica d'aquesta institució.


Més informació
    Notícia en UPV TV (Suspès l'acte d'obertura)

    Notícia en UPV TV (Reaccions)Comparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


Fes-te soci/a d'Esports UPV! Fes-te soci/a d'Esports UPV!
Gaudeix les seues instal·lacions, activitats i competicions per 45€ (alumnat) i 65€ (PAS/PDI) de l'1 de gener al 31 de juliol
Nou èxit del projecte Soundcool de la UPV Nou èxit del projecte Soundcool de la UPV
'La Mare dels Peixos', primera òpera en valencià estrenada internacionalment, conquesta Mèxic
Adrián de Arriba i Miguel Fernández Adrián de Arriba i Miguel Fernández
Dos alumnes del MAAPUD de la UPV assoleixen un 2n premi en Europan 15 Espanya
Universitat hispanoparlant líder a nivell mundial Universitat hispanoparlant líder a nivell mundial
Més de 2 milions de persones han triat ja els cursos en línia oberts i massius de la UPV per a formar-se
En el top de les universitats verdes En el top de les universitats verdes
GreenMetric situa la UPV entre les millors universitats del món en sostenibilitat
Warhol, Spoerri, Cage, Ruscha, Yoko Ono... Warhol, Spoerri, Cage, Ruscha, Yoko Ono...
Una selecció de la col·lecció UPV de llibres d'artista, exposada fins al 12 de gener a La Nau

EMAS upv