- -
UPV
 

Cursos en línia massius en obert

Cursos en línia massius en obert

El dimarts 17 de setembre, la Reial Societat Econòmica d'Amics del País de València (RSEAPV) organitza una taula redona sobre els MOOC en l'educació del futur.La taula redona "El paper que exerciran els MOOC en l'educació del futur immediat" està moderada per Jaime Busquets, de la Comissió de Noves Tecnologies de la Reial Societat Econòmica d'Amics del País de València (RSEAPV), i cap del Servei de Sistemes i Xarxes de Comunicació de la Universitat Politècnica de València.


En aquesta trobada participen: Vicent Botti, catedràtic d'universitat, vicerector de les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions de la UPV i impulsor de la iniciativa UPV[x], i José María García, catedràtic d'universitat de la UPV i líder de l'equip de professors que han impartit en format MOOC el curs Reptes de l'agricultura i l'alimentació per al segle XXI, curs que ha rebut l'esment especial del recent concurs convocat per Universia.


L'oferta de cursos en línia massius en obert (MOOC en les sigles en anglès) ha sigut recentment comparada amb un tsunami: en poc més d'un any qualsevol persona pot accedir a més de mig miler d'aquest tipus de cursos, impartits per especialistes de les més prestigioses universitats del món, amb milers de participants registrats.


Si bé la iniciativa prové de les universitats més importants dels Estats Units, l'expansió en pocs mesos ha sigut global, i en aquest panorama les universitats espanyoles estan tenint una notable participació. Concretament, la Universitat Politècnica de València s'ha posicionat com a referent en l'oferta de cursos MOOC de parla hispana.


La taula redona té lloc el dimarts 17 de setembre, a les 19 h, a la sala d'actes de l'edifici històric del Conservatori Professional de Música de València (plaça de Sant Esteve, número 3).
Comparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


HARNESSTOM HARNESSTOM
L'IBMCP (UPV-CSIC) lidera un projecte internacional per a millorar la qualitat, el sabor i la resistència de la tomaca
Quin GPS és més precís? Quin GPS és més precís?
Un estudi liderat per l'ai2-UPV assenyala les millors opcions per a 'runners' i les actuals diferències per sexe i lloc a l'hora de triar dispositiu
Ecotrophelia España 2020 Ecotrophelia España 2020
L'equip UPV format per María Cabrera, Lucía Cano, Laura Junco, Marta Maravilla i María Rovira aconsegueix el 2n premi amb Tuliva
Càncer de pròstata Càncer de pròstata
Desenvolupen una nova nanomedicina teranòstica més eficient i menys agressiva que la quimioteràpia convencional
"El futur de l'automòbil és eclèctic, no elèctric" "El futur de l'automòbil és eclèctic, no elèctric"
Experts internacionals auguren en THIESEL, almenys, una dècada més als actuals motors de combustió interna
Joint Beyond 5G Research Initiative Joint Beyond 5G Research Initiative
La UPV inicia amb 10 socis europeus la investigació per a dissenyar el 6G, el sistema destinat a acabar amb les estacions base de les xarxes mòbils

EMAS upv