- -
UPV
 

Tot sobre les PAU 2023

Calendari, tribunals, horaris, etiquetes identificatives, resultats, revisions... Consulta ací tota la informació sobre proves d'accés a la universitat

[ 05/06/2023 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) torna a acollir als seus campus de Vera i Gandia, a més d'Alzira i Xàtiva, les proves d'accés a la universitat (PAU), que aquest 2023 tindran lloc el dimarts 6, el dimecres 7 i el dijous 8 de juny en la convocatòria ordinària, i el dimarts 4, dimecres 5 i dijous 6 de juliol en l'extraordinària, segons l'horari establit.

L'alumnat que es presenta a la fase obligatòria de les proves ha d'acudir a la seua seu en l'horari indicat. En canvi, l'alumnat que es presenta únicament a la fase voluntària de les proves ha d'acudir a la seua seu a les 12 hores del 6 de juny en la convocatòria ordinària o del 4 de juliol en la convocatòria extraordinària.

El tribunal lliurarà a cada estudiant les seues etiquetes identificatives i el seu horari personalitzat.

Etiquetes identificatives

Cada estudiant és responsable de la seua custòdia. Ha de comprovar que les dades són correctes i utilitzar les etiquetes en tots els exercicis. En elles figuren, a més, l'usuari i la clau que permeten accedir al portal per a consultar les notes, així com realitzar totes les gestions relatives a les PAU.

Horaris personalitzats

L'estudiant ha de comprovar que no hi ha errors. En cas de detectar alguna dada incorrecta, ha de comunicar-lo durant el matí del primer dia tant al representant del seu centre com al tribunal.

Resultats

En la convocatòria de juny, els resultats es podran consultar en el portal a partir de les 13 h del divendres 16 de juny. Per a això, l'estudiant ha d'accedir al portal amb el seu usuari i clau. En el propi portal figuren les instruccions per a aconseguir noves claus si fora necessari.

Quant a la convocatòria de juliol, els resultats estaran llestos l'11 de juliol. La mecànica per a accedir al portal és igual que en la convocatòria de juny.

L'estudiant que no sol·licite la revisió podrà imprimir la targeta amb els seus resultats a partir de les 14 h del 21 de juny des del portal de l'alumne de les PAU. En canvi, l'estudiant que demane revisió podrà imprimir-la a partir del 27 de juny.

Revisions (convocatòria de juny)

Poden sol·licitar-se des de les 8 h del dilluns 19 de juny fins a les 14 h del dimecres 21 de juny, a través del portal d'alumne de les PAU.

Els resultats es podran consultar en el portal a partir de les 15 h del 27 de juny.

En els enllaços a peu de pàgina trobaràs també abundant informació sobre estadístiques de les proves, ponderacions, simulador de notes d'admissió, notes de tall, i tota la normativa vigent.

Notícies destacades


Graus amb vacants al setembre Graus amb vacants al setembre
Turisme, Ciències Ambientals, i Conservació i Restauració de Béns Culturals encara ofereixen places
HUME - Hub de Museologia Experimental HUME - Hub de Museologia Experimental
La UPV crea una plataforma que servirà per a investigar i assessorar museus i empreses sobre les noves tecnologies
Tresors de la UPV Tresors de la UPV
Antonio Alcaraz, dues vegades premi nacional, manté viva la impressió amb tipus mòbils en el seu particular santuari de la història de la impremta
Exposició "Cultura i canvi tecnològic: patrimoni UPV" Exposició "Cultura i canvi tecnològic: patrimoni UPV"
Convida a reflexionar sobre els conflictes generats per l'avanç tecnològic i es podrà visitar fins al 27 d'octubre en l'Espai n-1 de la Biblioteca General
ARWU 2023 ARWU 2023
El rànquing de Xangai reafirma un any més la UPV com a millor politècnica d'Espanya
Obertura de curs 23-24 Obertura de curs 23-24
La UPV sol·licita un Pla Pluriennal de Finançament (PPF) que diferencie a l'única universitat tecnològica de la Comunitat ValencianaEMAS upv