- -
UPV
 

Rayan Faiz

La nova delegada de la UPV estudia el Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural a l'ETSEAMN

[ 23/01/2023 ]

Rayan Faiz té 21 anys i és de Foios (València). Estudiant del Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural , és la nova delegada d'Alumnat de la Universitat Politècnica de València. La seua va ser l'única candidatura presentada a l'elecció; pren el relleu a la Delegació de Lea Olcina, amb qui ja va exercir de vicedelegada de política universitària.

La nova delegada va ser coordinadora acadèmica i col·laboradora de comunicació a la Delegació de l'ETSEAMN, i precisament han sigut aquestes experiències en el món de la representació estudiantil les que la van animar a prendre la decisió de presentar la candidatura a delegada.

Per a Rayan Faiz, la representació estudiantil és una de les eines més importants per a aconseguir drets també en la societat. "Pense que, des d'ací, generant drets, valors i opcions, al final eixiran les millors persones perquè formen el futur", afirma la nova delegada.

Els seus objectius

Faiz considera que és moment de tornar, definitivament, a la normalitat després de la pandèmia, recuperar la vida universitària i compartir espais. Però el repte més gran és enfrontar la LOSU i la seua reforma universitària, i posar sobre la taula grans canvis.

La seua elecció marca una fita en la Delegació, ja que pren el relleu d'una altra dona, un fet que per a Rayan Faiz és significatiu: “crec que la societat està canviant; després de molts anys de lluita, les dones aconseguim el nostre lloc, i amb això es demostra. Marca un abans i un després de l'empoderament, que cada dia es nota més”.

Més informació

Notícies destacades


THE per matèrias THE per matèrias
La Universitat Politècnica de València inclosa un any més entre les 500 millors universitats del món en Ciències de la Vida
30 aniversari IDEES 30 aniversari IDEES
Idees UPV celebra els 30 anys reconeixent la tasca de persones i empreses implicades en la seva història
Motxilla solidària Motxilla solidària
Dona material escolar per a estudiants del programa de la Fundació Secretariat Gitano de la Comunitat Valenciana
Ampliació d'ENHANCE Ampliació d'ENHANCE
Tres universitats capdavanteres d'Europa, ETH Zuric, TU Delft i Gdansk Tech, s'uneixen a l'aliança de la qual forma part la UPV
Up!Steam4 Up!Steam4
Arranca Up!Steam4, concurs que desafia els xiquets i xiquetes a dissenyar una ciutat sense fum, sense soroll i digital
La huella del plástico La huella del plástico
Són els que necessites per a conèixer els efectes del plàstic, sota el guiatge del personal investigador de la UPV

EMAS upv