- -
UPV
 

Motxilla solidària

Dona material escolar per a estudiants que participen en programes de la Fundació Secretariat Gitano de la Comunitat Valenciana

[ 01/12/2022 ]

L’American Space Valencia i la Universitat Politècnica de València impulsen la campanya de micromecenatge Motxilla Solidària per a facilitar l’accés a material escolar d’estudiants que participen en programes de la Fundació Secretariat Gitano de la Comunitat Valenciana.

Les donacions, a partir de qualsevol quantitat, poden realitzar-se a través de la web de la campanya, fins al 23 de desembre.

Des d’American Space València han disposat una altra via de col·laboració, consistent a recollir material a la seua pròpia seu, que es troba a l'edifici 4P del campus de Vera de la UPV.

L'objectiu de l'acció és donar 55 motxilles i el material escolar que s'ha sol·licitat des de la Fundació: carpetes, llibretes, gomes, maquinetes de fer punta, llapis, tisores, cola, bolígrafs, correctors, retoladors, llapis de colors, subratlladors…

Més oportunitats

Debra Westall, directora de l’American Space Valencia, explica que aquesta entitat col·labora des del 2017 amb la Fundació Secretariat Gitano de la Comunitat Valenciana, promovent activitats per a joves, xiquets i xiquetes, per al foment de l'aprenentatge de l'anglès i de competències relacionades amb les CTEAM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques); també han canalitzat altres donacions de material escolar dirigides a joves beneficiaris i beneficiàries de les activitats de la Fundació.

Enguany, l’American Space Valencia i la UPV han volgut fet un pas més i impulsar la campanya de micromecenatge Motxilla Solidària, a través de l'Oficina de Mecenatge de la Universitat.

“La proximitat de les festes de Nadal i el Dia d'Acció de Gràcies ens han semblat un marc idoni, ja que són dies en què solem reflexionar sobre com podem ajudar altres persones”, ha assegurat Westall.

Notícies destacades


THE per matèrias THE per matèrias
La Universitat Politècnica de València inclosa un any més entre les 500 millors universitats del món en Ciències de la Vida
30 aniversari IDEES 30 aniversari IDEES
Idees UPV celebra els 30 anys reconeixent la tasca de persones i empreses implicades en la seva història
Ampliació d'ENHANCE Ampliació d'ENHANCE
Tres universitats capdavanteres d'Europa, ETH Zuric, TU Delft i Gdansk Tech, s'uneixen a l'aliança de la qual forma part la UPV
Up!Steam4 Up!Steam4
Arranca Up!Steam4, concurs que desafia els xiquets i xiquetes a dissenyar una ciutat sense fum, sense soroll i digital
La huella del plástico La huella del plástico
Són els que necessites per a conèixer els efectes del plàstic, sota el guiatge del personal investigador de la UPV

EMAS upv