- -
UPV
 

Premis d'Investigació UPV

Coneix totes les candidatures que han passat a la següent fase de la primera edició d'aquests guardons

[ 18/10/2022 ]

La primera edició dels Premis d’Investigació de la UPV encara la recta final, i ja es coneixen totes les candidatures que han passat a la fase següent d’aquests guardons, amb els quals la Universitat Politècnica de València vol posar en valor l’activitat de recerca, difusió i transferència de coneixement del seu personal d’investigació.

Els premis inclouen cinc categories:

1. Premi a la trajectòria excel·lent en investigació, que reconeix el personal investigador de la UPV el conjunt de publicacions científiques del qual al llarg dels darrers 10 anys haja obtingut un alt reconeixement per part de la comunitat científica internacional.

2. Premi a la publicació excel·lent d’investigació, adreçat al personal investigador de la UPV autor d’articles científics, publicats des de l’any 2018, que hagen obtingut un alt grau de reconeixement per part de la comunitat científica internacional el 2021.

3. Premi a l’impacte mediàtic de la investigació, que reconeix la repercussió en els mitjans de comunicació del treball fet pel personal investigador de la UPV des de l’1 setembre del 2021 al 31 d’agost del 2022.

4. Premi a l’activitat innovadora en comunicació i divulgació científica, dirigida a personal investigador de la UPV que haja portat a terme activitats innovadores de divulgació científica entre l’1 setembre del 2021 i el 31 d’agost del 2022.

5. Premi a la transferència dels resultats d’investigació, obert al personal investigador de la UPV que haja presentat la seua candidatura de conformitat amb el que s’estableix en la convocatòria, i haja aconseguit, al llarg dels darrers 10 anys, un cas de transferència amb un impacte rellevant per la introducció de nous productes o processos en el mercat, o bé per l’ús socioeconòmic dels resultats de la seua recerca.

En aquest enllaç pots conèixer totes les candidatures admeses.

Després d’aquesta fase, el dilluns 24 d’octubre es donaran a conèixer els noms dels finalistes. I els guanyadors/es es revelaran en una gala que se celebrarà dimarts, 8 de novembre, a les 18 hores, a l’edifici Nexus del campus de Vera de la UPV.

Notícies destacades


Més títols en l'oferta UPV Més títols en l'oferta UPV
La UPV llança tres nous màsters en l'àmbit de la sostenibilitat, les aeronaus no tripulades, i la matemàtica industrial. A més, recupera els estudis d'Enginyeria Tèxtil
Beques Santander Erasmus Beques Santander Erasmus
Pots optar a una de les 1.875 beques que s'ofereixen. El termini de sol·licitud acaba el 14 de març del 2023
EUCAIM EUCAIM
La UPV lidera la construcció del node central de la infraestructura d'imatges mèdiques de càncer més important d'Europa
Medalla Margarita Salas Medalla Margarita Salas
Alejandra Boni, investigadora d'INGENIO (UPV-CSIC), ha sigut guardonada amb aquest premi
 'El teu grau UPV en TikTok' 'El teu grau UPV en TikTok'
Guanya entrades per als millors festivals musicals publicant un video sobre un grau UPV en TikTok
Ellas hablan de ciencia Ellas hablan de ciencia
En el marc del 11F, l'Àrea de Comunicació de la UPV estrena este espai amb 11 investigadores de la UPV

EMAS upv