- -
UPV
 

Estudiants de doctorat

La UPV ha celebrat la setena trobada, en la qual es pretenen fomentar els enllaços i la cooperació multidisciplinària

[ 08/07/2022 ]

L'Escola de Doctorat de la UPV ha celebrat la VII Trobada d'Estudiants de Doctorat. Una cita en la qual es dona a conèixer el contingut de les tesis “per a potenciar els enllaços entre les persones doctorandes i fomentar la cooperació multidisciplinària”, tal com ha assenyalat la directora de l'Escola de Doctorat, Lynne Paula Yenush, durant l'obertura de la trobada.

A més, des d'aquest fòrum es persegueix que adquirisquen competències en comunicació científica, a través de la presentació dels seus propis treballs de recerca en un llenguatge que puga ser entès pel públic general.

La conferència inaugural ha sigut impartida per Piotr Adam Andruczyk, tècnic del Servei de Gestió de l’R+D+I de la UPV, qui ha presentat l'estratègia de recursos humans per a la investigació (HRS4R) i la Unitat per al Desenvolupament de la Carrera Investigadora.

A continuació, s'ha realitzat la taula redona “La importància del benestar emocional dels doctorands”, un tema “fonamental en aquests temps”, ha afirmat el rector, José E. Capilla, en l'acte d'inauguració.

A més, s'ha presentat el concurs #Filtesi, dirigit a estudiants de doctorat amb capacitat per a explicar la seua tesi doctoral en un màxim de 20 tuits.

Notícies destacades


Referent en la universitat espanyola Referent en la universitat espanyola
El programa Generació Espontánia de la UPV celebra el seu primer congres al campus de Vera
Dos premis Nobel a la UPV Dos premis Nobel a la UPV
Roger Kornberg y Ben Feringa han visitat el campus de Vera
Rànquing 'El Mundo' Rànquing 'El Mundo'
La UPV, millor universitat d'Espanya per a estudiar Biotecnologia, Belles Arts, i Ciència i Tecnologia dels Aliments
Technovation Girls CV Technovation Girls CV
La UPV ha acollit la final de la competició, en la qual xiquetes i joves d'entre 8 i 18 anys desenvolupen les seues pròpies aplicacions
Matriculem-nos en valencià Matriculem-nos en valencià
La UPV promou la campanya que incideix en l'objectiu de triar el valencià com a llengua de la docència
Normativa de Progrés i Permanència Normativa de Progrés i Permanència
La UPV aprova flexibilitzar les condicions de progrés del seu alumnat. Només serà necessari aprovar 12 crèdits en el primer any d'universitat

EMAS upv