- -
UPV
 

Ajudes per a la requalificació del sistema universitari espanyol

La Universitat Politècnica de València publica la convocatòria oficial d'ajudes del Ministeri d'Universitats, dotada amb un import màxim de 9.983.127 €

[ 02/07/2021 ]

En el marc del Reial decret 289/2021, de 20 d'abril, pel qual es regula la concessió directa de subvencions a universitats públiques per a la requalificació del sistema universitari espanyol, i de l'Ordre UNI/551/2021, de 26 de maig, per la qual es concedeixen les subvencions previstes en el Reial decret, la UPV convoca les ajudes següents, dotades amb un import màxim de 9.983.127 €:

a) Ajudes Margarita Salas per a la formació de joves doctors i doctores.Tant per a personal investigador UPV que vulga realitzar estades en altres centres com per a joves doctors i doctores d'universitats privades i estrangeres que vulga formar-se a la Universitat Politècnica de València. En tots els casos, amb menys de 2 anys des de l'obtenció del títol de doctorat.

b) Ajudes per a la requalificació del professorat universitari funcionari o contractat, mitjançant la promoció de la mobilitat del personal docent i investigador.

c) Ajudes María Zambrano per a l'atracció de talent internacional, per a persones doctorades amb experiència postdoctoral mínima de 2 anys i que estiguen realitzant un projecte d'investigació o activitats docents a l'estranger.

Presentació de sol·licituds, terminis i accés a tota la informació:

Tota la informació completa (convocatòria, formularis…) pot trobar-se en la web del Vicerectorat d'Investigació. També s'ha publicat un document resum [PDF] sobre tota la convocatòria.

Les sol·licituds han de presentar-se entre els dies 2 de juliol i 16 d'agost del 2021, tots dos inclusivament, a través del registre electrònic.

Atracció de talent a la UPV

La Universitat Politècnica de València realitza igualment una crida per a l'atracció de talent a través de múltiples ofertes d'acolliment postdoctoral, en la modalitat d'ajudes Margarita Salas. Les persones doctorades en altres universitats espanyoles podran investigar a la UPV en grups d'investigació de prestigi amb una ajuda de la seua institució d'origen.

En la web d'UPV Innovació es pot accedir a totes les ofertes existents en els àmbits d'Agroalimentació i Biotecnologia, Arquitectura, Art, Ciències, Economia i Ciències Socials, Enginyeria Civil, Enginyeria Industrial i TIC.

Programa finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU

Notícies destacades


Nova delegada d'alumnat de la UPV Nova delegada d'alumnat de la UPV
Lea Olcina Botella estudia el Grau en Tecnologia Digital i Multimèdia en l'ETS d'Enginyeria de Telecomunicació
Projecte CUCO Projecte CUCO
El CVBLaB participa en un consorci que investiga l'ús de la computació quàntica i la seua aplicació a indústries estratègiques
La UPV llança K, el seu nou canal audiovisual La UPV llança K, el seu nou canal audiovisual
L'ACOM-UPV col·loca cinc pantalles grans al campus de Vera perquè centres, instituts, serveis i alumnat puguen emetre els seus vídeos, animacions, promocions i notícies
Rànquing GreenMetric Rànquing GreenMetric
La UPV se situa entre les 200 universitats del món més compromeses amb el medi ambient
Premi COSO Premi COSO
Carlos Antolín, estudiant de Comunicació Audiovisual en la EPSG: "Aquest premi és un reconeixement a l'esforç realitzat els tres últims anys"
Avelino Corma, investigador distingit Avelino Corma, investigador distingit
Ha guanyat el concurs del Programa propi d'incentivació de la I+D+i llançat pel Vicerectorat d'Investigació per a atraure personal investigador excel·lent a la UPV

EMAS upv