- -
UPV
 

U-Ranking

La Universitat Politècnica de València, entre les cinc millors universitats d'Espanya i líder nacional a nivell docent

[ 13/07/2021 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) és una de les cinc millors universitats d'Espanya. Així ho testifica la novena edició de l'U-Ranking, que classifica el sistema universitari nacional en funció dels resultats de les activitats docents, d'investigació i d'innovació de les universitats.

En l’actualització més recent, el rànquing elaborat per la Fundació BBVA i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE) situa la UPV en el quart lloc de la classificació general, empatada amb la Universitat Autònoma de Barcelona, i com l’única alternativa a l'eix Madrid-Barcelona present en els cinc primers llocs nacionals.

Referent estatal a nivell docent

Així mateix, l'U-Ranking assenyala la institució que actualment dirigeix José E. Capilla com a referència nacional en l'àmbit de la Docència, i la situa dins dels 10 primers llocs tant en volum total de resultats, com en Recerca i Innovació (en tots dos casos, ocupa el 7è lloc).

El 98% del sistema universitari espanyol, analitzat

La present edició de l'U-Ranking inclou, segons els autors, “les 48 universitats públiques i les 24 universitats privades de les quals hi ha informació suficient i amb la qualitat adequada perquè el tractament puga ser homogeni respecte a les públiques en el càlcul dels indicadors sintètics”.

En total, l'U-Ranking analitza un total de 72 universitats públiques i privades, i examina més de 3.400 graus i dobles graus. Cobreix d'aquesta manera el 98% del sistema universitari espanyol en termes de nombre d'estudiants de grau.

Notícies destacades


THE per matèrias THE per matèrias
La Universitat Politècnica de València inclosa un any més entre les 500 millors universitats del món en Ciències de la Vida
30 aniversari IDEES 30 aniversari IDEES
Idees UPV celebra els 30 anys reconeixent la tasca de persones i empreses implicades en la seva història
Motxilla solidària Motxilla solidària
Dona material escolar per a estudiants del programa de la Fundació Secretariat Gitano de la Comunitat Valenciana
Ampliació d'ENHANCE Ampliació d'ENHANCE
Tres universitats capdavanteres d'Europa, ETH Zuric, TU Delft i Gdansk Tech, s'uneixen a l'aliança de la qual forma part la UPV
Up!Steam4 Up!Steam4
Arranca Up!Steam4, concurs que desafia els xiquets i xiquetes a dissenyar una ciutat sense fum, sense soroll i digital
La huella del plástico La huella del plástico
Són els que necessites per a conèixer els efectes del plàstic, sota el guiatge del personal investigador de la UPV

EMAS upv