- -
UPV
 

Trivial virtual amb el Kahoot

El joc serà per equips d'estudiants i tindrà lloc el dijous 11 de març, a les 13 h, per Teams

[ 01/03/2021 ]

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL) de la UPV organitza, per al dijous 11 de març, el Trivial virtual en valencià per equips, una activitat inclosa en les activitats del Voluntariat Lingüístic del curs 2020-2021.

L’objectiu és impulsar el Voluntariat Lingüístic i promoure el coneixement en valencià dels temes de ciència, tecnologia, cultura, llengües, història, geografia i medi ambient, a més d’ajudar a conèixer la UPV.

L’activitat s’adreça als estudiants matriculats en el curs 2020-2021 a la UPV. Tindran preferència els membres del Voluntariat Lingüístic. Les places són limitades.

Composició dels equips

El joc es realitzarà per equips, els quals hauran de ser de 2 o 3 persones, però si alguna persona no tinguera equip, s’hi pot inscriure i l’organització en crearà d’altres amb les persones soltes.

El Trivial es jugarà per mitjà de l’aplicació Kahoot a través de Teams, amb l’ordinador i/o el telèfon mòbil. Entre el 8 i el 10 de març, l’organització programarà en Teams la reunió “Trivial VL UPV 2021” per al dijous 11 de març, a les 13 h; crearà els equips participants (amb el mateix nom que s’indique en la inscripció) amb els seus membres i enviarà l’enllaç per a unir-se a la reunió

L’11 de març, dia de l’activitat, a les 13 h, els participants hauran d’unir-se a la reunió de Teams. L' organització explicarà el funcionament del Trivial virtual amb el Kahoot (https://kahoot.it) i l’ús del Teams durant el joc. Les preguntes apareixeran en la pantalla (durant 7 segons) i els equips disposaran de 10 segons per a respondre. Al cap de 60 minuts, l’organització finalitzarà les preguntes i en la pantalla es visualitzarà la puntuació final i els tres equips amb més puntuació

Obsequis

Els components dels tres equips amb més puntuació obtindran una samarreta d’un grup de música en valencià, tenint en compte les preferències dels guanyadors, entre altres obsequis. Els obsequis s’enviaran al domicili de les persones guanyadores.

Inscripció, fins al 7 de març

La inscripció (amb el nom de l’equip i les dades dels components) es podrà realitzar fins al 7 de març, inclòs, en http://bit.ly/TrivialVL2021.

Més informació

Notícies destacades


Referent en la universitat espanyola Referent en la universitat espanyola
El programa Generació Espontánia de la UPV celebra el seu primer congres al campus de Vera
Dos premis Nobel a la UPV Dos premis Nobel a la UPV
Roger Kornberg y Ben Feringa han visitat el campus de Vera
Rànquing 'El Mundo' Rànquing 'El Mundo'
La UPV, millor universitat d'Espanya per a estudiar Biotecnologia, Belles Arts, i Ciència i Tecnologia dels Aliments
Technovation Girls CV Technovation Girls CV
La UPV ha acollit la final de la competició, en la qual xiquetes i joves d'entre 8 i 18 anys desenvolupen les seues pròpies aplicacions
Matriculem-nos en valencià Matriculem-nos en valencià
La UPV promou la campanya que incideix en l'objectiu de triar el valencià com a llengua de la docència
Normativa de Progrés i Permanència Normativa de Progrés i Permanència
La UPV aprova flexibilitzar les condicions de progrés del seu alumnat. Només serà necessari aprovar 12 crèdits en el primer any d'universitat

EMAS upv