- -
UPV
 

IX edició del Comunica2

Narrativa transmèdia, marca digital, neuromàrqueting, nous formats narratius, creativitat, videojocs... els dies 14 i 15 de novembre. Segueix per streaming el Congrés

[ 05/11/2019 ]

Comunica2, Congrés Internacional de Comunicació i Tecnologia, celebra la IX edició els dies 14 i 15 de novembre al campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. Pots seguir-lo, en directe, per streaming.


El programa de les jornades, sota el lema "Sempre hi ha prioritats", ofereix conferències, xarrades, taules redones, tallers i comunicacions de personal expert.


Humor, tecnologia i tendències en la comunicació digital


L'esdeveniment té com un dels seus objectius mostrar les tendències actuals en la comunicació digital. Prova d'això és la conferència inaugural de Keuman i Hermoti, dos còmics youtubers que exemplifiquen l'èxit a través de l'humor i d'una veu pròpia en les xarxes; o la xarrada d'Eduardo Arcos, director d'Hipertextual, titulada precisament "Tendències i previsió de futur".


La cultura seriòfila, el posicionament a cercadors (SEO n'és la sigla en anglès), les infografies, els vídeos virals, el fenomen fan, els nous formats narratius o els videojocs independents són altres dels molts temes que es tractaran en el congrés, sota el guiatge de professionals tan destacats com Rafael Hörn (Prodigioso Volcán), Clara Nafría (Sweet Bird) o Jordi Moltó (El Hormiguero).


En aquesta edició, la Fundéu BBVA col·labora novament amb Comunica2, junt amb quatre prestigioses revistes científiques de comunicació: La Latina, Hipertext, Telos i EPI El profesional de la información.


Inscripció


La inscripció en línia per a assistir a Comunica2, amb facilitats per al transport i l'allotjament, està oberta a tot el públic fins al 12 de novembre.


Notícies destacades


Setciències Setciències
Nous capítols del programa de divulgació científica per als més menuts produït per UPV TV
En l'elit universitària internacional En l'elit universitària internacional
'Nature' situa la Universitat Politècnica de València entre les cent millors universitats joves del món
10 noves empreses emergents 10 noves empreses emergents
StartUPV continua incorporant talent al seu ecosistema emprenedor
Del 16 d'octubre al 21 de novembre Del 16 d'octubre al 21 de novembre
La UPV exposa "ANCA. Una experiència de creació col·lectiva 1989-1994"
Accions Marie Sklodowska-Curie Accions Marie Sklodowska-Curie
S'obri la convocatòria d'Innovative Training Networks. 530 milions en beques dirigides a la formació inicial de personal investigador a l'estranger
Projecte Dieper Projecte Dieper
La UPV participa en el desenvolupament d'un nou motor de baix consum i alta eficiència que redueix més d'un 80% l'emissió de partícules contaminants

EMAS upv