- -
UPV
 

IX edició del Comunica2

Narrativa transmèdia, marca digital, neuromàrqueting, nous formats narratius, creativitat, videojocs... els dies 14 i 15 de novembre. Segueix per streaming el Congrés

[ 05/11/2019 ]

Comunica2, Congrés Internacional de Comunicació i Tecnologia, celebra la IX edició els dies 14 i 15 de novembre al campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. Pots seguir-lo, en directe, per streaming.


El programa de les jornades, sota el lema "Sempre hi ha prioritats", ofereix conferències, xarrades, taules redones, tallers i comunicacions de personal expert.


Humor, tecnologia i tendències en la comunicació digital


L'esdeveniment té com un dels seus objectius mostrar les tendències actuals en la comunicació digital. Prova d'això és la conferència inaugural de Keuman i Hermoti, dos còmics youtubers que exemplifiquen l'èxit a través de l'humor i d'una veu pròpia en les xarxes; o la xarrada d'Eduardo Arcos, director d'Hipertextual, titulada precisament "Tendències i previsió de futur".


La cultura seriòfila, el posicionament a cercadors (SEO n'és la sigla en anglès), les infografies, els vídeos virals, el fenomen fan, els nous formats narratius o els videojocs independents són altres dels molts temes que es tractaran en el congrés, sota el guiatge de professionals tan destacats com Rafael Hörn (Prodigioso Volcán), Clara Nafría (Sweet Bird) o Jordi Moltó (El Hormiguero).


En aquesta edició, la Fundéu BBVA col·labora novament amb Comunica2, junt amb quatre prestigioses revistes científiques de comunicació: La Latina, Hipertext, Telos i EPI El profesional de la información.


Inscripció


La inscripció en línia per a assistir a Comunica2, amb facilitats per al transport i l'allotjament, està oberta a tot el públic fins al 12 de novembre.


Notícies destacades


DataPorts DataPorts
La UPV, clave en el proyecto europeo que vertebrará digitalmente los puertos marítimos del futuro
Observatorio Vivienda UPV Observatorio Vivienda UPV
El precio de la vivienda nueva aumentará alrededor de un 5% en 2020 y se consolida la construcción de edificios para alquiler
PESEDIA PESEDIA
¿Quieres conocer cómo usar correctamente las redes sociales protegiendo tu privacidad? VRAIN-UPV te ayuda a hacerlo
Cohors Cohors
El diseño de Angélica Matallana y Mª Elisa Palacios se impone y será el stand de TAU en CERSAIE 2020 (Bolonia, Italia)
Aquest curs, 1.855 alumnes Aquest curs, 1.855 alumnes
D'Austràlia, Suïssa, el Canadà, Singapur, el Japó..., la UPV dona la benvinguda al seu estudiantat d'intercanvi per a aquest segon quadrimestre
IV Premi de Ciències Socials Vicent Castell i Llàcer IV Premi de Ciències Socials Vicent Castell i Llàcer
Joaqui García Sentamans, graduada en Enginyeria d'Edificació i Màster en Conservació del Patrimoni Arquitectònic per la UPV, guanyadora

EMAS upv