- -
UPV
 

Fes-te soci d'Esports UPV!

Gaudeix de les instal·lacions dels tres campus per 65 € (estudiants) o 100 € (PAS/PDI) a l'any. Del 4 al 6 de setembre, portes obertes

[ 02/08/2019 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV), a través del seu Servei d'Esports, ha posat en marxa el programa esportiu per al curs acadèmic 2019-2020, al qual pots inscriure't directament a través de la teua pròpia Intranet si eres membre de la comunitat universitària UPV.

En el programa, que inclou quotes reduïdes i una oferta molt variada, la UPV ofereix, tant als seus membres com als externs que així ho desitgen, l'oportunitat de fer esport en els seus tres campus.

Accés a activitats i escoles esportives, reserva d'instal·lacions i participació en lligues

La condició de soci d'esports permet a l'usuari configurar-se el seu propi programa al seu gust, amb accés a les instal·lacions de la UPV des de les 7.30 fins a les 22.30 hores, excepte festius (horari genèric, ja que hi ha instal·lacions obertes també els caps de setmana, com per exemple el pavelló, les pistes de tennis i pàdel, el rocòdrom, etc.).

Així mateix, els socis poden accedir sense quotes addicionals a En Forma i Aula Salut (programa encaminat a la promoció de l'oci, la forma física i la salut); reservar instal·lacions de forma gratuïta per a jugar amb altres socis, o amb quotes també reduïdes, amb convidats (amb preferència de reserva amb 24 hores d'antelació a la resta d'usuaris); accedir a les instal·lacions esportives d'ús individual; i participar en les lligues UPV d'esports d'equip i de raqueta, així com en les competicions individuals.

App UPV Reserves

En aquest sentit, cal assenyalar que les reserves d'instal·lacions poden fer-se des de l'app UPV Reserves, disponible per a ser descarregada, de manera completament gratuïta, des del portal Poliapps.

Al costat de tot això, es podrà accedir sense quota o amb una molt reduïda a les escoles esportives existents en la UPV per a l'especialització i perfeccionament de diverses modalitats: tir amb arc, escacs, esgrima, pilota valenciana, iniciació al futbol sala o voleibol femení, touch rugbi, bàdminton, volei platja, patinatge, tennis de taula, atletisme, running, escalada, tennis i pàdel.

Al voltant de 70 especialitats esportives

En total, la UPV posa prop de 70 especialitats esportives a la disposició dels usuaris, entre les quals continuen novetats del curs passat com la dansa africana a l'estil bantú i l'strecht and relax, al costat de les ja tradicionals de training camp, tonificació, pilates, ioga, etc.

Quant a les lligues internes, a més de les habituals -futbol 7, futbol sala, bàsquet, volei, volei platja, pàdel, tennis, esquaix, bàdminton i tennis de taula; i en modalitat individual escacs, esgrima, marató i tir amb arc-, les lligues d'esports de raqueta s'ofereixen, per tercer any consecutiu, en modalitat open, la qual cosa permet participar tant a homes com dones de manera conjunta.

Les quotes per als campus d'Alcoi i Gandia, més econòmiques

El cost de la quota anual, al campus de Vera (València), és de 65 euros per a l'alumnat i 100 euros per al personal d'administració i serveis (PAS) i el docent i investigador (PDI), així com per al personal mixt d'investigació del CSIC.

Els familiars de primer grau de PAS, PDI, Alumni o personal assimilat que desitgen fer-se socis hauran d'abonar 150 euros, mentre que el preu per a externs és de 400 euros.

Als campus d'Alcoi i Gandia, les quotes són menors: 30 euros per a alumnes i 50 per a PAS i PDI. En qualsevol cas, es pot trobar tota la informació en el programa complet del primer quadrimestre 2019-20.

Del 4 al 6 de setembre, jornades de portes obertes

A més de tota l'oferta, que inclou també ajudes a esportistes d'alt nivell, per a conèixer de primera mà les opcions disponibles, el Servei d'Esports UPV celebrarà, de dimecres 4 a divendres 6 de setembre, les seues jornades de portes obertes, que brindaran a tot interessat l'oportunitat de provar gratuïtament les activitats.


Notícies destacades


La teua millor aliada La teua millor aliada
Localitza aules, consulta horaris, qualificacions i molt més amb l'app Alumnat UPV
Rodat a la UPV Rodat a la UPV
Ja pots veure, ací, Atrapada, el nou curt de Jesús Díez Pérez, conegut pels treballs en 'Avengers', 'La guerra del planeta dels simis' i 'Jurassic World'
ARWU 2019 ARWU 2019
El rànquing de Xangai certifica un any més que la UPV continua sent la millor politècnica d'Espanya
Beca Fulbright Beca Fulbright
Cristina Crespo, una brillant alumna de la UPV, compleix el seu somni de continuar els estudis a Califòrnia-Berkeley
Azalea conquista Europa Azalea conquista Europa
La barraca sostenible de la UPV corona el Solar Decathlon amb el primer premi en Arquitectura
Premi Joves Investigadors Informàtics SCIE Premi Joves Investigadors Informàtics SCIE
Patricia Pons: "S'està perdent talent per estereotips que han de trencar-se"

EMAS upv