- -
UPV
 

Sara Perales, Alumni Destacada 2019

La UPV acull la celebració del Dia Alumni, servei que integra ja més de 47.000 antics estudiants de la institució

[ 27/05/2019 ]

Diversos centenars d'antics i antigues alumnes de la Universitat Politècnica de València (UPV) van celebrar dissabte passat al campus de Vera (València), juntament amb les seues famílies, el Dia Alumni.

L'esdeveniment va reunir en una jornada amb monòlegs, jazz, paella i molt bon ambient nombrosos i nombroses exalumnes i alumnes de la UPV, que van gaudir, en aquesta cinquena edició de la jornada, d'emotius retrobaments i grans records de la institució en la qual es van formar com a persones i professionals.

La 7a Ambaixada Alumni, a Quito

Durant la celebració, Alumni UPV, que reuneix a tot aquell exalumne o exalumna de la UPV que així ho desitge, i que en l'actualitat integren ja més de 47.000 persones, va anunciar l'obertura de la seua setena Ambaixada Alumni, en aquest cas, a Quito (l'Equador).

Sara Perales Momparler, Alumni Destacada 2019

Com cada any, el servei de la UPV va aprofitar la jornada festiva per a fer lliurament del premi Alumni Destacada, o Destacat, que en la present edició va recaure en Sara Perales Momparler, enginyera de Camins, Canals i Ports per la UPV des del 2002 i doctora enginyera per la UPV, amb la qualificació d'excel·lent cum laude, des del 2015.

Especialista en gestió eficient de l'aigua i dels sistemes urbans de drenatge sostenible, la seua brillant trajectòria professional va començar l'any 2000, abans de la finalització dels estudis, i l'ha portada, en l'actualitat, a ser consellera delegada de Green Blue Management, empresa pertanyent al grup TYPSA.


Més informació

Notícies destacades


Premis Aula Cemex - Sostenibilitat Premis Aula Cemex - Sostenibilitat
La despoblació rural i una estació de vehicles d'hidrogen, temàtiques dels treballs guanyadors
PAMPAM20! PAMPAM20!
Els 10 guanyadors de l'edició anterior exposen els seus projectes artístics i multimèdia a la Sala Drassanes fins al pròxim 5 de maig
Construeix amb el teu coneixement Construeix amb el teu coneixement
Un equip UV-UPV guanya el premi Ford Community Challenge Apadrina la Ciència, dotat amb 5.000 €
ENHANCE, supercampus europeu ENHANCE, supercampus europeu
La UPV i les altres 6 universitats tecnològiques europees del consorci ENHANCE ajuden a dissenyar l'educació superior de la societat post COVID
50 anys de l'ETS d'Enginyeria d'Edificació 50 anys de l'ETS d'Enginyeria d'Edificació
L'escola programa activitats durant el 2021 per a celebrar el seu aniversari
Els científics UPV més citats del planeta Els científics UPV més citats del planeta
Avelino Corma, número 1 d'Espanya i top 30 global en la llista de la Universitat de Stanford, que classifica als prop de 160.000 investigadors més destacats del món

EMAS upv