- -
UPV
 

Ajudes Ve2

Ajudes Ve2

La UPV ofereix 36 ajudes, dotades amb 1.800 euros, per a estudiants i titulats que vulguen fer pràctiques en empresa a l'estranger durant tres mesos

[ 28/01/2019 ]

La UPV, a través del Servei Integrat d'Ocupació (SIO) que depèn del Vicerectorat d'Ocupació i Emprenedoria, ha llançat una nova convocatòria d'Ajudes Ve2 (anteriorment conegudes com Ajudes De2) dirigides a fomentar la mobilitat d'estudiants i titulats a través de les pràctiques en empresa a l'estranger.


En total, s'ofereixen 36 ajudes, dotades amb 1.800 euros, que poden sol·licitar tant estudiants (a través dels programes de cooperació educativa de la UPV) com titulats i titulades (en aquest cas, sota el Programa de lliure mobilitat que gestiona el Servei Integrat d'Ocupació, SIO) en qualsevol dels estudis oficials de grau, màster, 1r o 2n cicle impartits per la UPV.


Per a demanar aquestes ajudes caldrà, en el cas dels titulats i titulades per la UPV, que no hagen transcorregut més de tres anys des de l'obtenció del títol, entre altres requisits. Les pràctiques es podran fer en qualsevol país del món.


Com a novetat, enguany s'han ampliat també els llocs de destinació a pràctiques de tres mesos en països no finançats pel Programa Erasmus-Pràctiques de la UPV.


Aquesta convocatòria, que ja és oberta, comprèn quatre terminis de presentació de sol·licituds, a partir dels mesos de gener, març, maig i setembre del 2019, amb els processos de selecció corresponents: per tant, depenent de la data en què els sol·licitants vulguen començar la pràctica, hauran de presentar la sol·licitud en un d'aquests quatre períodes.


Tota la informació relativa als requisits i terminis de sol·licitud per a demanar aquestes ajudes està detallada en les bases de la convocatòria, que es troba disponible en la pàgina web del SIO, a la qual es pot accedir a través de l'enllaç següent.


Notícies destacades


Fes-te soci/a d'Esports UPV! Fes-te soci/a d'Esports UPV!
Gaudeix les seues instal·lacions, activitats i competicions per 45€ (alumnat) i 65€ (PAS/PDI) de l'1 de gener al 31 de juliol
Nou èxit del projecte Soundcool de la UPV Nou èxit del projecte Soundcool de la UPV
'La Mare dels Peixos', primera òpera en valencià estrenada internacionalment, conquesta Mèxic
Adrián de Arriba i Miguel Fernández Adrián de Arriba i Miguel Fernández
Dos alumnes del MAAPUD de la UPV assoleixen un 2n premi en Europan 15 Espanya
Universitat hispanoparlant líder a nivell mundial Universitat hispanoparlant líder a nivell mundial
Més de 2 milions de persones han triat ja els cursos en línia oberts i massius de la UPV per a formar-se
En el top de les universitats verdes En el top de les universitats verdes
GreenMetric situa la UPV entre les millors universitats del món en sostenibilitat
Warhol, Spoerri, Cage, Ruscha, Yoko Ono... Warhol, Spoerri, Cage, Ruscha, Yoko Ono...
Una selecció de la col·lecció UPV de llibres d'artista, exposada fins al 12 de gener a La Nau

EMAS upv