- -
UPV
 

Premi a l'esforç

8 estudiants de la UPV es beneficien de les beques Col·legi Major Galileo Galilei, valorades en 7.000 euros cadascuna

[ 18/09/2018 ]

Vuit estudiants de la Universitat Politècnica de València (UPV) es beneficiaran aquest curs de les beques Col·legi Major Galileo Galilei, centre adscrit a la UPV, valorades en 7.000 euros (cadascuna d'elles).

El criteri de selecció, atès que s'han presentat al voltant de 80 sol·licituds, ha sigut la millor puntuació en la nota d'accés a la universitat, sense valorar la fase específica de la Prova d'Accés a la Univerdad (PAU).

"Aquestes beques", afirma César Guadalajara, director acadèmic del Col·legi Major, "cobreixen l'estada del curs acadèmic complet en una plaça d'habitació doble. Tenen inclosa la pensió completa, la neteja de l'habitació i l'accés a les instal·lacions i serveis com qualsevol un altre resident".

5 alumnes del Grau en Enginyeria Espacial de l'ETSED

Dels vuit estudiants becats, cinc pertanyen a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny (ETSED): Jesús Morales López, Carlos Quijada Muñoz, Lamyae Rhomrassi Amhar, Juan José García Juidias i Lucía Valiente Cases, tots ells alumnes del Grau en Enginyeria Espacial.

Els tres restants són Davinia Domínguez González i Alberto Sánchez Almira, alumnes del Grau en Biotecnologia de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronómica i del Medi Natural (ETSEAMN); i Francisco Juan Navarrete, estudiant del Doble Grau en Administració i Direcció d'Empreses + Telecomunicacions (Facultat d'ADE + ETSE de Telecomunicacions).

El 70% dels residents estudia en la UPV

Inaugurat en 1998, el Col·legi Major Galileo Galilei ha anat adaptant-se amb el pas del temps a les seues necessitats. Integrat físicament en el Campus de Vera (València) de la UPV, el 70% dels seus residents són estudiants de la institució que actualment dirigeix Francisco Mora.

Entre els seus serveis, a més d'aules per a belles arts o assajos amb instruments musicals, el Col·legi Major Galileo Galilei inclou, per exemple, gimnàs, solárium i barcacoa, per al temps lliure dels seus residents.


Més informació

Notícies destacades


Programes acadèmics Programes acadèmics
La UPV ofereix l'opció de garantir l'accés al màster consecutiu en la preinscripció de grau
Demostren per què l'alcohol continua danyant el cervell després de deixar de beure Demostren per què l'alcohol continua danyant el cervell després de deixar de beure
Una investigació europea amb participació de la UPV explica com el sistema immune participa en les alteracions cerebrals que provoquen l'addicció
Notes de tall Notes de tall
Coneix les del curs passat i orienta't sobre els títols amb més demanda. Què fer si la teua nota és inferior a la del grau que vols estudiar?
Simulador de notas Simulador de notas
Selecciona el grau que desitges estudiar i calcula la teua nota d'admissió a partir dels teus resultats en batxillerat i les PAU
QS World University Rankings 2021 QS World University Rankings 2021
La UPV obté la seua 2a millor marca històrica i se situa com a universitat més destacada de la Comunitat Valenciana i en el top 400 a nivell mundial
Podrem fiar-nos del cotxe autònom?, podrà un robot operar a cor obert? Podrem fiar-nos del cotxe autònom?, podrà un robot operar a cor obert?
DSN 2020, referència mundial de l'àmbit de la computació fiable, reuneix 300 experts internacionals del 29 de juny al 2 de juliol

EMAS upv