- -
UPV
 

THIESEL 2018

130 experts internacionals en motors dièsel i gasolina es donen cita en la UPV de dimarts a divendres

[ 11/09/2018 ]

130 experts internacionals del sector de l'automoció donaran a conèixer a partir d'aquesta vesprada, en la Universitat Politècnica de València (UPV), els últims avanços científics per a millorar l'eficiència i reduir les emissions contaminants dels motors d'injecció directa, tant dièsel com gasolina, en el congrés internacional THIESEL 2018, que se celebra des d'avui fins al divendres en el Paranimf de la UPV.

Organitzat per l'Institut CMT-Motors Tèrmics, aquesta trobada arriba enguany a la desena edició, i està consolidat sens dubte com una de les cites de referència mundial en l'àmbit de la R+D+i sobre motors de combustió interna alternatius. Enguany, entre altres temes de gran interès, s'analitzarà des d'un punt de vista tècnic el futur dels motors dièsel.

Companyies i centres de recerca de primer nivell internacional, presents

Entre els participants en aquesta edició destaca la presència d'investigadors de companyies de primer nivell internacional com Toyota, Jaguar, Land Rover, Nissan, Renault, Daimler, Porsche, Mazda, Aramco, Horiba, Repsol, Scania, Caterpillar, Hyundai o General Motors, així com d'importants centres de recerca com, per exemple, Sandia National Laboratories (Estats Units), IFP Energies Nouvelles (França), FEV (Alemanya), AVL (Àustria), Argonne National Laboratory (Estats Units), Istituto Motori (Itàlia) i RWTH (Alemanya), entre uns altres.

Seran ells els qui, durant tres dies, presenten en THIESEL 2018 les últimes novetats i treballs sobre injecció i combustió de motors, control d'emissions contaminants i sobrealimentació, així com en relació al modelatge d'aquests processos.

Gran expectació en el sector automobilístic

"D'aquesta forma", s'afirma des de l'organització, "THIESEL 2018 constitueix una oportunitat única per a conèixer teories i mètodes que ofereixen solucions respectuoses amb el medi ambient, a més de generar una gran expectació en el sector automobilístic amb els últims descobriments i tecnologies".

La desena edició de THIESEL serà inaugurada aquesta vesprada a les 19.30 hores, en un acte presidit pel rector de la UPV, Francisco Mora; acompanyat per Simon Edwards, president d'EARPA (Associació Europea d'Organismes de Recerca en Automoció); Constantine Arcoumanis, membre del Comitè Organitzador Europeu i professor de la City, University of London; i el professor José Mª Desantes, director de l'Institut CMT-Motors Tèrmics de la UPV.


Notícies destacades


A la caça de talent UPV A la caça de talent UPV
Iñaki Berenguer inaugura en StartUPV la quarta seu de Coverwallet, el projecte amb el qual ha reinventat el sector de les assegurances per a pimes
Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018 Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018
Ramón Martínez Máñez, catedràtic de la UPV i director de l'IDM, rep el guardó de mans del rei Felip VI
Guanyadora absoluta i 5 premis especials Guanyadora absoluta i 5 premis especials
La UPV arrasa en iGEM 2018, la competició de biologia sintètica més important del planeta
Per la seua obra 'Estamos todas bien' Per la seua obra 'Estamos todas bien'
La valenciana Ana Penyas, diplomada per l'ETSED i graduada en Belles Arts per la UPV, guardonada amb el Premi Nacional del Còmic
ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat

EMAS upv