- -
UPV
 

THIESEL 2018

130 experts internacionals en motors dièsel i gasolina es donen cita en la UPV de dimarts a divendres

[ 11/09/2018 ]

130 experts internacionals del sector de l'automoció donaran a conèixer a partir d'aquesta vesprada, en la Universitat Politècnica de València (UPV), els últims avanços científics per a millorar l'eficiència i reduir les emissions contaminants dels motors d'injecció directa, tant dièsel com gasolina, en el congrés internacional THIESEL 2018, que se celebra des d'avui fins al divendres en el Paranimf de la UPV.

Organitzat per l'Institut CMT-Motors Tèrmics, aquesta trobada arriba enguany a la desena edició, i està consolidat sens dubte com una de les cites de referència mundial en l'àmbit de la R+D+i sobre motors de combustió interna alternatius. Enguany, entre altres temes de gran interès, s'analitzarà des d'un punt de vista tècnic el futur dels motors dièsel.

Companyies i centres de recerca de primer nivell internacional, presents

Entre els participants en aquesta edició destaca la presència d'investigadors de companyies de primer nivell internacional com Toyota, Jaguar, Land Rover, Nissan, Renault, Daimler, Porsche, Mazda, Aramco, Horiba, Repsol, Scania, Caterpillar, Hyundai o General Motors, així com d'importants centres de recerca com, per exemple, Sandia National Laboratories (Estats Units), IFP Energies Nouvelles (França), FEV (Alemanya), AVL (Àustria), Argonne National Laboratory (Estats Units), Istituto Motori (Itàlia) i RWTH (Alemanya), entre uns altres.

Seran ells els qui, durant tres dies, presenten en THIESEL 2018 les últimes novetats i treballs sobre injecció i combustió de motors, control d'emissions contaminants i sobrealimentació, així com en relació al modelatge d'aquests processos.

Gran expectació en el sector automobilístic

"D'aquesta forma", s'afirma des de l'organització, "THIESEL 2018 constitueix una oportunitat única per a conèixer teories i mètodes que ofereixen solucions respectuoses amb el medi ambient, a més de generar una gran expectació en el sector automobilístic amb els últims descobriments i tecnologies".

La desena edició de THIESEL serà inaugurada aquesta vesprada a les 19.30 hores, en un acte presidit pel rector de la UPV, Francisco Mora; acompanyat per Simon Edwards, president d'EARPA (Associació Europea d'Organismes de Recerca en Automoció); Constantine Arcoumanis, membre del Comitè Organitzador Europeu i professor de la City, University of London; i el professor José Mª Desantes, director de l'Institut CMT-Motors Tèrmics de la UPV.


Notícies destacades


Rànquing Reuters 2019 Rànquing Reuters 2019
La Universitat Politècnica de València, entre les 100 universitats més innovadores d'Europa
Amb l'acceleració del Tesla Roadster Amb l'acceleració del Tesla Roadster
S'ha presentat 'Turian', el nou prototip d'Hyperloop UPV a la recerca de l'èxit en la Pod Competition IV de Los Angeles
Pot una màquina pensar com un humà? Pot una màquina pensar com un humà?
UPV TV estrena temporada de 'Science Quiz', amb quatre nous capítols sobre intel·ligència artificial
Líder nacional Líder nacional
La UPV, dins dels 10 primers llocs del món de canals universitaris en YouTube
La matemàtica del futur La matemàtica del futur
Marina Murillo: "Hem de canviar la mentalitat i voler quedar-nos; l'avanç d'un país va lligat al de la seua investigació"
ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món

EMAS upv