- -
UPV
 

Hyperloop UPV et cerca

L'equip, que oferirà 4 xarrades entre l'11 i el 20 de setembre, inicia la caça de nous talents per a construir el tren del futur

[ 10/09/2018 ]

Hyperloop UPV, l'equip de la Universitat Politècnica de València que va finalitzar en vuitena posició el passat mes de juliol la fase final de la Hyperloop Pod Competition III -ideada per Elon Musk, fundador de Tesla i creador de Paypal, per a desenvolupar el tren del futur, capaç de transportar persones i mercaderies a més de 1.100 km/h- cerca nous talents.

Així, amb l'objectiu de millorar el seu resultat en la pròxima competició internacional (que tindrà lloc al juliol de 2019), l'equip es presentarà davant qualsevol interessat en quatre xarrades que tindran lloc entre l'11 i el 20 de setembre.

Les tres primeres es realitzaran en la sala Ximo Mora de la Casa de l'Alumne (edifici 4K, campus de Vera UPV), el dimarts 11 (18 h), el dijous 13 (12.30 h) i el divendres 14 (10.30 h), mentre que l'última se celebrarà en el saló de graus de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria d'Edificació, el dijous 20, a partir de les 12.30 h.

Format per al voltant d'una trentena d'alumnes, Hyperloop UPV treballa durant tot el curs per a aconseguir viatjar cada estiu a Estats Units a competir amb les millors universitats tecnològiques del món davant els experts jutges de SpaceX, que ja van premiar a l'equip en l'edició inicial del certamen en la categoria de Disseny de Concepte i com a Millor Subsistema de Propulsió.

El repte, ara, és tornar a superar-se una vegada més i, alhora, seguir donant-li forma al tren del futur... vols formar part del somni?


Notícies destacades


Guanyadora absoluta i 5 premis especials Guanyadora absoluta i 5 premis especials
La UPV arrasa en iGEM 2018, la competició de biologia sintètica més important del planeta
Per la seua obra 'Estamos todos bien' Per la seua obra 'Estamos todos bien'
La valenciana Ana Penyas, diplomada per l'ETSED i graduada en Belles Arts per la UPV, guardonada amb el Premi Nacional del Còmic
ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D

EMAS upv