- -
UPV
 

Hyperloop UPV et cerca

L'equip, que oferirà 4 xarrades entre l'11 i el 20 de setembre, inicia la caça de nous talents per a construir el tren del futur

[ 10/09/2018 ]

Hyperloop UPV, l'equip de la Universitat Politècnica de València que va finalitzar en vuitena posició el passat mes de juliol la fase final de la Hyperloop Pod Competition III -ideada per Elon Musk, fundador de Tesla i creador de Paypal, per a desenvolupar el tren del futur, capaç de transportar persones i mercaderies a més de 1.100 km/h- cerca nous talents.

Així, amb l'objectiu de millorar el seu resultat en la pròxima competició internacional (que tindrà lloc al juliol de 2019), l'equip es presentarà davant qualsevol interessat en quatre xarrades que tindran lloc entre l'11 i el 20 de setembre.

Les tres primeres es realitzaran en la sala Ximo Mora de la Casa de l'Alumne (edifici 4K, campus de Vera UPV), el dimarts 11 (18 h), el dijous 13 (12.30 h) i el divendres 14 (10.30 h), mentre que l'última se celebrarà en el saló de graus de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria d'Edificació, el dijous 20, a partir de les 12.30 h.

Format per al voltant d'una trentena d'alumnes, Hyperloop UPV treballa durant tot el curs per a aconseguir viatjar cada estiu a Estats Units a competir amb les millors universitats tecnològiques del món davant els experts jutges de SpaceX, que ja van premiar a l'equip en l'edició inicial del certamen en la categoria de Disseny de Concepte i com a Millor Subsistema de Propulsió.

El repte, ara, és tornar a superar-se una vegada més i, alhora, seguir donant-li forma al tren del futur... vols formar part del somni?


Notícies destacades


GreenMetric GreenMetric
La UPV, entre els 100 primers llocs del món en sostenibilitat ambiental i la millor universitat d'Espanya en gestió de residus
Premis als millors expedients Premis als millors expedients
La UPV reconeix 193 alumnes i titulats per la seua brillantor acadèmica
Junction 2018 Junction 2018
Un equip de Makers UPV s'imposa en la categoria Future Cities de la hackató més gran d'Europa amb GuideMe
Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018 Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018
Ramón Martínez Máñez, catedràtic de la UPV i director de l'IDM, rep el guardó de mans del rei Felip VI
Guanyadora absoluta i 5 premis especials Guanyadora absoluta i 5 premis especials
La UPV arrasa en iGEM 2018, la competició de biologia sintètica més important del planeta
Per la seua obra 'Estamos todas bien' Per la seua obra 'Estamos todas bien'
La valenciana Ana Penyas, diplomada per l'ETSED i graduada en Belles Arts per la UPV, guardonada amb el Premi Nacional del Còmic

EMAS upv