- -
UPV
 

Hyperloop UPV et cerca

L'equip, que oferirà 4 xarrades entre l'11 i el 20 de setembre, inicia la caça de nous talents per a construir el tren del futur

[ 10/09/2018 ]

Hyperloop UPV, l'equip de la Universitat Politècnica de València que va finalitzar en vuitena posició el passat mes de juliol la fase final de la Hyperloop Pod Competition III -ideada per Elon Musk, fundador de Tesla i creador de Paypal, per a desenvolupar el tren del futur, capaç de transportar persones i mercaderies a més de 1.100 km/h- cerca nous talents.

Així, amb l'objectiu de millorar el seu resultat en la pròxima competició internacional (que tindrà lloc al juliol de 2019), l'equip es presentarà davant qualsevol interessat en quatre xarrades que tindran lloc entre l'11 i el 20 de setembre.

Les tres primeres es realitzaran en la sala Ximo Mora de la Casa de l'Alumne (edifici 4K, campus de Vera UPV), el dimarts 11 (18 h), el dijous 13 (12.30 h) i el divendres 14 (10.30 h), mentre que l'última se celebrarà en el saló de graus de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria d'Edificació, el dijous 20, a partir de les 12.30 h.

Format per al voltant d'una trentena d'alumnes, Hyperloop UPV treballa durant tot el curs per a aconseguir viatjar cada estiu a Estats Units a competir amb les millors universitats tecnològiques del món davant els experts jutges de SpaceX, que ja van premiar a l'equip en l'edició inicial del certamen en la categoria de Disseny de Concepte i com a Millor Subsistema de Propulsió.

El repte, ara, és tornar a superar-se una vegada més i, alhora, seguir donant-li forma al tren del futur... vols formar part del somni?


Notícies destacades


Líder nacional Líder nacional
La UPV, dins dels 10 primers llocs del món de canals universitaris en YouTube
La matemàtica del futur La matemàtica del futur
Marina Murillo: "Hem de canviar la mentalitat i voler quedar-nos; l'avanç d'un país va lligat al de la seua investigació"
Amb la seua barraca valenciana sostenible Amb la seua barraca valenciana sostenible
Azalea UPV, equip integrat per 43 estudiants de 16 titulacions, a punt per a l'assalt a la Solar Decathlon Europe
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, millor universitat espanyola en Enginyeria Química i Agricultura i Ciències Forestals
Ja és 12è a nivell mundial Ja és 12è a nivell mundial
L'FSUPV Team prossegueix el seu ascens meteòric: tercer millor equip europeu i únic espanyol de combustió dins dels 200 millors internacionals
En Parc Sagunt En Parc Sagunt
Zeleros i la UPV construiran una pista per a provar els prototips d'Hyperloop en condicions reals de pressió

EMAS upv