- -
UPV
 

Programa esportiu 2018-2019

Fes-te soci del Servei d'Esports de la UPV, i gaudeix de les seues instal·lacions i competicions per 65 € (alumnes) o 100 € (PAS i PDI) a l'any

[ 17/07/2018 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV), a través del Servei d'Esports, ha engegat el programa esportiu per al curs acadèmic 2018-2019.

A través d'aquest, amb quotes reduïdes i una oferta molt variada, la UPV ofereix, tant a la comunitat universitària com a la gent externa que així ho desitge, l'oportunitat de fer esport als seus campus.

Accés a activitats i escoles esportives, reserva d'instal·lacions i participació en lligues

La condició de soci o sòcia d'Esports permet a la persona usuària configurar-se el seu propi programa, al seu gust, amb accés a les instal·lacions de la UPV des de les 7.30 fins a les 22.30 hores, excepte festius (horari genèric, ja que hi ha instal·lacions obertes també els caps de setmana, com per exemple el pavelló, les pistes de tennis i pàdel, el rocòdrom, etc.).

Així mateix, els socis poden accedir sense quotes addicionals a En Forma i Aula Salut (programa encaminat a la promoció de l'oci, la forma física i la salut); reservar instal·lacions de forma gratuïta per a jugar amb altres socis o amb quotes molt reduïdes per a jugar amb persones invitades (amb preferència de reserva amb 24 hores d'antelació a la resta d'usuaris); accedir a les instal·lacions esportives d'ús individual, i participar en les lligues UPV d'esports d'equip i de raqueta, així com en les competicions individuals.

App UPV Reserves

En aquest sentit, cal assenyalar que les reserves d'instal·lacions poden fer-se des de l'app UPV Reserves, disponible per a la descàrrega, de manera completament gratuïta, des del portal Poliapps.

A més de tot això, es podrà accedir sense quota o amb una de molt reduïda a les escoles esportives existents a la UPV per a l'especialització i el perfeccionament de diverses modalitats: rem, tir amb arc, escacs, esgrima, pilota valenciana, iniciació al futbol sala o al voleibol femení, toc (touch rugby), bàdminton, vòlei platja, patinatge, tennis de taula, atletisme, córrer, escalada, tennis i pàdel.

70 especialitats esportives

En total, la UPV posa 70 especialitats esportives a la disposició de les persones usuàries. Com a novetats, destaquen les activitats de dança africana a l'estil bantú i strecht and relax, al costat de les ja tradicionals de crossfit, training camp, tonificació, Pilates, ioga, etc.


Quant a les lligues internes, a més de les habituals (futbol 7, futbol sala, bàsquet, vòlei, vòlei platja, pàdel, tennis, esquaix, bàdminton i tennis de taula, i en modalitat individual: escacs, esgrima, marató i tir amb arc), les lligues d'esports de raqueta s'ofereixen, per segon any consecutiu, en modalitat oberta, la qual cosa permet participar tant a homes com a dones de manera conjunta.


Les quotes per als campus d'Alcoi i Gandia, més econòmiques

El cost de la quota anual, al campus de Vera (València), és de 65 euros per a l'alumnat, i de 100 euros per al personal d'administració i serveis (PAS) i el personal docent i investigador (PDI), així com per al personal mixt de recerca del CSIC.

Els familiars de primer grau de PAS, PDI, Alumni o personal assimilat que desitgen fer-se socis han d'abonar 150 euros, mentre que el preu per a persones externes és de 400 euros.

Als campus d'Alcoi i Gandia, les quotes són menors: 30 euros per a alumnes, i 50 per a PAS i PDI. En qualsevol cas, es pot trobar tota la informació en el programa complet del primer quadrimestre 2018-2019.

Del 3 al 7 de setembre, setmana de portes obertes

En qualsevol cas, per a conèixer de primera mà les opcions disponibles, el Servei d'Esports de la UPV oferirà, del dilluns 3 al divendres 7 de setembre, l'oportunitat de provar gratuïtament les activitats durant la setmana de portes obertes.


Més informació

Notícies destacades


GreenMetric GreenMetric
La UPV, entre els 100 primers llocs del món en sostenibilitat ambiental i la millor universitat d'Espanya en gestió de residus
Premis als millors expedients Premis als millors expedients
La UPV reconeix 193 alumnes i titulats per la seua brillantor acadèmica
Junction 2018 Junction 2018
Un equip de Makers UPV s'imposa en la categoria Future Cities de la hackató més gran d'Europa amb GuideMe
Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018 Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018
Ramón Martínez Máñez, catedràtic de la UPV i director de l'IDM, rep el guardó de mans del rei Felip VI
Guanyadora absoluta i 5 premis especials Guanyadora absoluta i 5 premis especials
La UPV arrasa en iGEM 2018, la competició de biologia sintètica més important del planeta
Per la seua obra 'Estamos todas bien' Per la seua obra 'Estamos todas bien'
La valenciana Ana Penyas, diplomada per l'ETSED i graduada en Belles Arts per la UPV, guardonada amb el Premi Nacional del Còmic

EMAS upv