- -
UPV
 

Guardó en acústica

Iván Herrero Durá guanya el premi Best Paper and Presentation Award for Young Researchers en l'EuroNoise 2018 de Creta (Grècia)

[ 10/07/2018 ]

Iván Herrero Durá, Màster en Enginyeria Acústica per la Universitat Politècnica de València (UPV), ha obtingut el premi Best Paper and Presentation Award for Young Researchers per Limits of perfect sound absorption in thin aluminum square plates, presentat al congrés EuroNoise 2018 celebrat a Creta.

Segons l'investigador, el treball presenta una prova de concepte per a entendre com funcionen determinats sistemes, i obtenir així un disseny que maximitze l'absorció del soroll en un rang de freqüències tan gran com siga possible.

En l'actualitat, Herrero Durá cursa el Programa de Doctorat en Matemàtiques de la UPV (la investigació premiada és una activitat específica del mateix) i integra un projecte per a l'Agència Espacial Europea sobre l'estudi de sistemes de reducció de soroll aplicat a les primeres fases de llançament de coets.

"És un luxe aprendre amb els millors investigadors en acústica"


El guardonat, que va cursar el Màster en Enginyeria Acústica al campus de Gandia de la UPV, afirma que "és un luxe aprendre amb els millors investigadors en acústica". Com a reconeixement del prestigi d'aquest màster, la Societat Espanyola d'Acústica ofereix la possibilitat als qui el cursen d'accedir a una beca de 1.500 euros.


Notícies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv