- -
UPV
 

Allotjament d'estudiants

La UPV facilita informació sobre més de 400 ofertes de lloguer de pisos i 25 residències i col·legis majors a les rodalies dels seus tres campus

[ 26/06/2018 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) facilita, a través dels enllaços situats al text, l'obtenció de l'allotjament més adequat per a cadascun dels seus i les seues alumnes durant el curs acadèmic.


Amb aquest objectiu s'ofereix informació sobre més de 400 pisos per a llogar o compartir, 25 residències d'estudiants i col·legis majors (21 a València, 2 a Burjassot, 1 a Gandia i 1 a Alcoi), a més d'alguns consells que convé tenir en compte.


Cercador per poblacions i preu


Per a fer més senzilla la cerca, la UPV ofereix una eina que permet destriar per sexe (només per a xiques, només per a xics o tots dos acceptats), població (València, Alcoi, Gandia, Alboraia i Burjassot) i preu. En el cas de València ciutat, la persona interessada pot seleccionar les ofertes, també, per districte, codi postal o adreça.


Ajuda desinteressada


La UPV ofereix aquesta ajuda de manera gratuïta i desinteressada, i no es fa responsable davant cap de les dues parts ni de les condicions de l'allotjament ni del comportament dels llogaters, com tampoc del compliment dels pagaments.


El seu servei pretén, simplement, facilitar la cerca als estudiants. El seu paper és el de mera intermediària entre els alumnes i els propietaris, i tant l'acord sobre les condicions de l'allotjament com el contracte de lloguer s'estipulen directament entre ambdues parts.


Programa València Conviu


Una altra opció per als estudiants és el Programa València Conviu, de convivència intergeneracional en habitatges compartits entre persones grans i alumnes.


Creat per la UPV i la Universitat de València junt amb l'Ajuntament de la ciutat, el programa s'orienta a persones majors de 60 anys que visquen soles i puguen valer-se per si mateixes, i a joves estudiants universitaris menors de 30 anys, no residents a la mateixa ciutat, i que no puguen pagar-se la despesa d'un allotjament alternatiu.


Notícies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv