- -
UPV
 

Millors expedients

Consulta la relació provisional de 191 estudiants premiats, que inclou des de notes d'accés fins a l'últim curs

[ 14/06/2018 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) ha fet públic el llistat provisional dels seus premis als millors expedients d'accés a la universitat i de cadascun dels seus cursos, corresponents al període 2016-17.

En ell, destaquen noms coneguts d'anys anteriors, com Marta García Sánchez, que obté la millor nota d'UPV en tercer, amb el seu 9'92 de mitjana en Belles Arts, fregant el 10 redó obtingut el curs anterior; o Juan Monzón Gasca, segona millor nota de tots els alumnes de segon curs de la UPV amb un 9'83, millorant la seua mitjana de 9'75 de primer.

Amaia Sanchis Ballester (Grau en Biotecnologia), millor expedient d'accés

D'entre tots els matriculats aquell curs, Amaia Sanchis Ballester (Grau en Biotecnologia), va ser l'estudiant amb millor nota mitjana d'accés de tota la UPV, amb un 13'906.

Després d'ella, Arnau García Cases (Grau en Enginyeria Aeroespacial), amb 13'895, i Andrés Ferrando Navarro (Grau en Enginyeria de Tecnologies i Serveis de Telecomunicació), amb un 13'868 de mitjana, completen el podi.

David Palmero Cantó i Érica Ángeles Mataix Domínguez van regnar en 1r i 2n

La millor mitjana 2016/17 en primer va correspondre a David Palmero Cantó (Grau en Biotecnologia), amb 9'73, mentre que en segon ningú va superar el 9'863 d'Érica Ángeles Mataix Domínguez (Grau en Administració i Direcció d'Empreses).

En segon, a més del citat Juan Monzón, també apareix per exemple Julian Stiven Gutiérrez Jiménez (Doble grau en ADE+Enginyeria Informàtica en el campus de Vera), que repeteix premi, encara que amb un poc més de 3 desenes menys de mitjana que l'any anterior (9'258 per 9'583 de 2015/16).

José Manuel Fuentes López i Daniel Hernán Hidalgo Aliena, els més destacats en 4t

En tercer, a més de la citada María García Sánchez, destaquen també el 9'845 de mitjana de Miguel Aubán Borrell (Grau en Enginyeria Informàtica) i el 9'838 de Jorge Martínez Zafra (Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials).

Dos estudiants del Grau en Enginyeria Informàtica, José Manuel Fuentes López i Daniel Hernán Hidalgo Aliena, sobreixen en quart curs, amb les seues mitjanes de 9'845 i 9'840.

Álvaro Olivares Peralta i Eric Llopis Calatayud completen la llista dels millors

De cinquè curs, les millors qualificacions corresponen a dos estudiants de Grau en Fonaments de l'Arquitectura, Álvaro Olivares Peralta (8'839) i Sevak Asatryan (8'835), mentre que en sisè, Eric Llopis Calatayud ha posat el fermall al seu Grau en Arquitectura amb un sensacional 10 de mitjana.

186 premis i 5 esments especials

En total, la UPV farà lliurament de 191 guardons, corresponents a 186 premis i 5 esments especials. Amb ells, pretén reconèixer i motivar als seus estudiants a seguir esforçant-se i preparant-se per a ser, cada dia, millors professionals.


Notícies destacades


GreenMetric GreenMetric
La UPV, entre els 100 primers llocs del món en sostenibilitat ambiental i la millor universitat d'Espanya en gestió de residus
Premis als millors expedients Premis als millors expedients
La UPV reconeix 193 alumnes i titulats per la seua brillantor acadèmica
Junction 2018 Junction 2018
Un equip de Makers UPV s'imposa en la categoria Future Cities de la hackató més gran d'Europa amb GuideMe
Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018 Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018
Ramón Martínez Máñez, catedràtic de la UPV i director de l'IDM, rep el guardó de mans del rei Felip VI
Guanyadora absoluta i 5 premis especials Guanyadora absoluta i 5 premis especials
La UPV arrasa en iGEM 2018, la competició de biologia sintètica més important del planeta
Per la seua obra 'Estamos todas bien' Per la seua obra 'Estamos todas bien'
La valenciana Ana Penyas, diplomada per l'ETSED i graduada en Belles Arts per la UPV, guardonada amb el Premi Nacional del Còmic

EMAS upv