- -
UPV
 

Millors expedients

Consulta la relació provisional de 191 estudiants premiats, que inclou des de notes d'accés fins a l'últim curs

[ 14/06/2018 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) ha fet públic el llistat provisional dels seus premis als millors expedients d'accés a la universitat i de cadascun dels seus cursos, corresponents al període 2016-17.

En ell, destaquen noms coneguts d'anys anteriors, com Marta García Sánchez, que obté la millor nota d'UPV en tercer, amb el seu 9'92 de mitjana en Belles Arts, fregant el 10 redó obtingut el curs anterior; o Juan Monzón Gasca, segona millor nota de tots els alumnes de segon curs de la UPV amb un 9'83, millorant la seua mitjana de 9'75 de primer.

Amaia Sanchis Ballester (Grau en Biotecnologia), millor expedient d'accés

D'entre tots els matriculats aquell curs, Amaia Sanchis Ballester (Grau en Biotecnologia), va ser l'estudiant amb millor nota mitjana d'accés de tota la UPV, amb un 13'906.

Després d'ella, Arnau García Cases (Grau en Enginyeria Aeroespacial), amb 13'895, i Andrés Ferrando Navarro (Grau en Enginyeria de Tecnologies i Serveis de Telecomunicació), amb un 13'868 de mitjana, completen el podi.

David Palmero Cantó i Érica Ángeles Mataix Domínguez van regnar en 1r i 2n

La millor mitjana 2016/17 en primer va correspondre a David Palmero Cantó (Grau en Biotecnologia), amb 9'73, mentre que en segon ningú va superar el 9'863 d'Érica Ángeles Mataix Domínguez (Grau en Administració i Direcció d'Empreses).

En segon, a més del citat Juan Monzón, també apareix per exemple Julian Stiven Gutiérrez Jiménez (Doble grau en ADE+Enginyeria Informàtica en el campus de Vera), que repeteix premi, encara que amb un poc més de 3 desenes menys de mitjana que l'any anterior (9'258 per 9'583 de 2015/16).

José Manuel Fuentes López i Daniel Hernán Hidalgo Aliena, els més destacats en 4t

En tercer, a més de la citada María García Sánchez, destaquen també el 9'845 de mitjana de Miguel Aubán Borrell (Grau en Enginyeria Informàtica) i el 9'838 de Jorge Martínez Zafra (Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials).

Dos estudiants del Grau en Enginyeria Informàtica, José Manuel Fuentes López i Daniel Hernán Hidalgo Aliena, sobreixen en quart curs, amb les seues mitjanes de 9'845 i 9'840.

Álvaro Olivares Peralta i Eric Llopis Calatayud completen la llista dels millors

De cinquè curs, les millors qualificacions corresponen a dos estudiants de Grau en Fonaments de l'Arquitectura, Álvaro Olivares Peralta (8'839) i Sevak Asatryan (8'835), mentre que en sisè, Eric Llopis Calatayud ha posat el fermall al seu Grau en Arquitectura amb un sensacional 10 de mitjana.

186 premis i 5 esments especials

En total, la UPV farà lliurament de 191 guardons, corresponents a 186 premis i 5 esments especials. Amb ells, pretén reconèixer i motivar als seus estudiants a seguir esforçant-se i preparant-se per a ser, cada dia, millors professionals.


Notícies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv