- -
UPV
 

Anàlisi immobiliària

Anàlisi immobiliària

La UPV i l'APCV signen un acord de col·laboració per a crear el primer Observatori de l'Habitatge

[ 15/05/2018 ]

El rector de la Universitat Politècnica de València (UPV), Francisco Mora, i el president de l'Associació Provincial de Promotors Immobiliaris i Agents de l'Edificació i Rehabilitació de València (APCV), Antonio Olmedo, han signat un acord marc de col·laboració per a participar en el desenvolupament de l'Observatori de l'Habitatge.

Segons Mora, "aquest conveni facilitarà la transferència de coneixement de la universitat a la societat i formalitza una relació ja existent entre la UPV i l'Associació Provincial de Promotors Immobiliaris i Agents de l'Edificació i Rehabilitació de València".

Per la seua banda, Olmedo ha destacat que es tracta de el "primer Observatori de l'Habitatge, i en ell participaran alumnat i docents recaptant dades oficials que permetran tenir un millor coneixement del sector immobiliari de la ciutat i les seues necessitats".

Col·laboració entre la UPV i l'APCV

Les activitats relacionades amb aquest acord es realitzaran a través de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de l'Edificació (ETSEE-UPV), el director de la qual, Francisco Javier Medina, ha indicat que "les empreses necessiten professionals per a fer front als reptes de l'edificació. De fet, en aquests moments, tenim llista d'espera d'empreses que ens fan arribar més demandes de pràctiques".

A més de participar en l'Observatori de l'Habitatge, la UPV i l'APCV col·laboraran en el desenvolupament d'un treball final de màster orientat a la millora tecnològica de l'edificació residencial.

Coordinació d'estudis específics

La UPV dotarà a l'Observatori de recursos humans i materials procedents de diferents departaments especialitzats en el sector de la construcció i edificació, la gestió de projectes i el tractament de big data.

Segons el director del Màster Universitari en Edificació, Fernando Cos-Gayón, "açò facilitarà l'anàlisi de les dades i permetrà coordinar estudis específics en matèria d'habitatge, analitzar el seguiment de les principals variables que incideixen en el mercat immobiliari residencial o assessorar sobre les necessitats del sector".


Notícies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv