- -
UPV
 

Anàlisi immobiliària

Anàlisi immobiliària

La UPV i l'APCV signen un acord de col·laboració per a crear el primer Observatori de l'Habitatge

[ 15/05/2018 ]

El rector de la Universitat Politècnica de València (UPV), Francisco Mora, i el president de l'Associació Provincial de Promotors Immobiliaris i Agents de l'Edificació i Rehabilitació de València (APCV), Antonio Olmedo, han signat un acord marc de col·laboració per a participar en el desenvolupament de l'Observatori de l'Habitatge.

Segons Mora, "aquest conveni facilitarà la transferència de coneixement de la universitat a la societat i formalitza una relació ja existent entre la UPV i l'Associació Provincial de Promotors Immobiliaris i Agents de l'Edificació i Rehabilitació de València".

Per la seua banda, Olmedo ha destacat que es tracta de el "primer Observatori de l'Habitatge, i en ell participaran alumnat i docents recaptant dades oficials que permetran tenir un millor coneixement del sector immobiliari de la ciutat i les seues necessitats".

Col·laboració entre la UPV i l'APCV

Les activitats relacionades amb aquest acord es realitzaran a través de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de l'Edificació (ETSEE-UPV), el director de la qual, Francisco Javier Medina, ha indicat que "les empreses necessiten professionals per a fer front als reptes de l'edificació. De fet, en aquests moments, tenim llista d'espera d'empreses que ens fan arribar més demandes de pràctiques".

A més de participar en l'Observatori de l'Habitatge, la UPV i l'APCV col·laboraran en el desenvolupament d'un treball final de màster orientat a la millora tecnològica de l'edificació residencial.

Coordinació d'estudis específics

La UPV dotarà a l'Observatori de recursos humans i materials procedents de diferents departaments especialitzats en el sector de la construcció i edificació, la gestió de projectes i el tractament de big data.

Segons el director del Màster Universitari en Edificació, Fernando Cos-Gayón, "açò facilitarà l'anàlisi de les dades i permetrà coordinar estudis específics en matèria d'habitatge, analitzar el seguiment de les principals variables que incideixen en el mercat immobiliari residencial o assessorar sobre les necessitats del sector".


Notícies destacades


Rànquing d'El Mundo Rànquing d'El Mundo
La UPV, millor universitat d'Espanya per a estudiar Belles Arts, Biotecnologia, Ciència i Tecnologies dels Aliments i Enginyeria Química
Sandroller Sandroller
Dos titulats UPV creen la primera cadira de rodes que permet a persones amb mobilitat reduïda moure's i banyar-se en la platja de manera autònoma
100 anys del seu naixement 100 anys del seu naixement
L'ETSEAMN rendeix un emotiu homenatge a un dels seus principals impulsors, Eduardo Primo Yúfera, origen de nombroses línies actuals de recerca
Projecte AiRT Projecte AiRT
Investigadors europeus liderats per la UPV dissenyen un dron especialment creat per a la indústria creativa
Smart Seismic Concrete Connection Smart Seismic Concrete Connection
La UPV dissenya un nou element constructiu que millora la protecció d'edificis i ponts davant de terratrèmols
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, entre les 100 millors universitats del món en Agricultura i Ciències Forestals, i en el top 150 en quatre disciplines més

EMAS upv