- -
UPV
 

Anàlisi immobiliària

Anàlisi immobiliària

La UPV i l'APCV signen un acord de col·laboració per a crear el primer Observatori de l'Habitatge

[ 15/05/2018 ]

El rector de la Universitat Politècnica de València (UPV), Francisco Mora, i el president de l'Associació Provincial de Promotors Immobiliaris i Agents de l'Edificació i Rehabilitació de València (APCV), Antonio Olmedo, han signat un acord marc de col·laboració per a participar en el desenvolupament de l'Observatori de l'Habitatge.

Segons Mora, "aquest conveni facilitarà la transferència de coneixement de la universitat a la societat i formalitza una relació ja existent entre la UPV i l'Associació Provincial de Promotors Immobiliaris i Agents de l'Edificació i Rehabilitació de València".

Per la seua banda, Olmedo ha destacat que es tracta de el "primer Observatori de l'Habitatge, i en ell participaran alumnat i docents recaptant dades oficials que permetran tenir un millor coneixement del sector immobiliari de la ciutat i les seues necessitats".

Col·laboració entre la UPV i l'APCV

Les activitats relacionades amb aquest acord es realitzaran a través de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de l'Edificació (ETSEE-UPV), el director de la qual, Francisco Javier Medina, ha indicat que "les empreses necessiten professionals per a fer front als reptes de l'edificació. De fet, en aquests moments, tenim llista d'espera d'empreses que ens fan arribar més demandes de pràctiques".

A més de participar en l'Observatori de l'Habitatge, la UPV i l'APCV col·laboraran en el desenvolupament d'un treball final de màster orientat a la millora tecnològica de l'edificació residencial.

Coordinació d'estudis específics

La UPV dotarà a l'Observatori de recursos humans i materials procedents de diferents departaments especialitzats en el sector de la construcció i edificació, la gestió de projectes i el tractament de big data.

Segons el director del Màster Universitari en Edificació, Fernando Cos-Gayón, "açò facilitarà l'anàlisi de les dades i permetrà coordinar estudis específics en matèria d'habitatge, analitzar el seguiment de les principals variables que incideixen en el mercat immobiliari residencial o assessorar sobre les necessitats del sector".


Notícies destacades


GreenMetric GreenMetric
La UPV, entre els 100 primers llocs del món en sostenibilitat ambiental i la millor universitat d'Espanya en gestió de residus
Premis als millors expedients Premis als millors expedients
La UPV reconeix 193 alumnes i titulats per la seua brillantor acadèmica
Junction 2018 Junction 2018
Un equip de Makers UPV s'imposa en la categoria Future Cities de la hackató més gran d'Europa amb GuideMe
Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018 Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018
Ramón Martínez Máñez, catedràtic de la UPV i director de l'IDM, rep el guardó de mans del rei Felip VI
Guanyadora absoluta i 5 premis especials Guanyadora absoluta i 5 premis especials
La UPV arrasa en iGEM 2018, la competició de biologia sintètica més important del planeta
Per la seua obra 'Estamos todas bien' Per la seua obra 'Estamos todas bien'
La valenciana Ana Penyas, diplomada per l'ETSED i graduada en Belles Arts per la UPV, guardonada amb el Premi Nacional del Còmic

EMAS upv