- -
UPV
 

Anàlisi immobiliària

Anàlisi immobiliària

La UPV i l'APCV signen un acord de col·laboració per a crear el primer Observatori de l'Habitatge

[ 15/05/2018 ]

El rector de la Universitat Politècnica de València (UPV), Francisco Mora, i el president de l'Associació Provincial de Promotors Immobiliaris i Agents de l'Edificació i Rehabilitació de València (APCV), Antonio Olmedo, han signat un acord marc de col·laboració per a participar en el desenvolupament de l'Observatori de l'Habitatge.

Segons Mora, "aquest conveni facilitarà la transferència de coneixement de la universitat a la societat i formalitza una relació ja existent entre la UPV i l'Associació Provincial de Promotors Immobiliaris i Agents de l'Edificació i Rehabilitació de València".

Per la seua banda, Olmedo ha destacat que es tracta de el "primer Observatori de l'Habitatge, i en ell participaran alumnat i docents recaptant dades oficials que permetran tenir un millor coneixement del sector immobiliari de la ciutat i les seues necessitats".

Col·laboració entre la UPV i l'APCV

Les activitats relacionades amb aquest acord es realitzaran a través de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de l'Edificació (ETSEE-UPV), el director de la qual, Francisco Javier Medina, ha indicat que "les empreses necessiten professionals per a fer front als reptes de l'edificació. De fet, en aquests moments, tenim llista d'espera d'empreses que ens fan arribar més demandes de pràctiques".

A més de participar en l'Observatori de l'Habitatge, la UPV i l'APCV col·laboraran en el desenvolupament d'un treball final de màster orientat a la millora tecnològica de l'edificació residencial.

Coordinació d'estudis específics

La UPV dotarà a l'Observatori de recursos humans i materials procedents de diferents departaments especialitzats en el sector de la construcció i edificació, la gestió de projectes i el tractament de big data.

Segons el director del Màster Universitari en Edificació, Fernando Cos-Gayón, "açò facilitarà l'anàlisi de les dades i permetrà coordinar estudis específics en matèria d'habitatge, analitzar el seguiment de les principals variables que incideixen en el mercat immobiliari residencial o assessorar sobre les necessitats del sector".


Notícies destacades


Pot una màquina pensar com un humà? Pot una màquina pensar com un humà?
UPV TV estrena temporada de 'Science Quiz', amb quatre nous capítols sobre intel·ligència artificial
Líder nacional Líder nacional
La UPV, dins dels 10 primers llocs del món de canals universitaris en YouTube
La matemàtica del futur La matemàtica del futur
Marina Murillo: "Hem de canviar la mentalitat i voler quedar-nos; l'avanç d'un país va lligat al de la seua investigació"
Amb la seua barraca valenciana sostenible Amb la seua barraca valenciana sostenible
Azalea UPV, equip integrat per 43 estudiants de 16 titulacions, a punt per a l'assalt a la Solar Decathlon Europe
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, millor universitat espanyola en Enginyeria Química i Agricultura i Ciències Forestals
Ja és 12è a nivell mundial Ja és 12è a nivell mundial
L'FSUPV Team prossegueix el seu ascens meteòric: tercer millor equip europeu i únic espanyol de combustió dins dels 200 millors internacionals

EMAS upv