- -
UPV
 

Rànquing Reuters

Rànquing Reuters

La UPV, per tercer any consecutiu, entre les 100 universitats més innovadores d'Europa

[ 03/05/2018 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) es troba entre les 100 més innovadores d'Europa segons el Rànquing Reuters 2018, que classifica "les institucions educatives que més fan per l'avanç de la ciència, la invenció de noves tecnologies, i potenciar nous mercats i indústries".

Aquest rànquing, realitzat per tercera edició consecutiva en l'àmbit continental (prèviament, es va fer durant més d'un lustre a nivell mundial), ha inclòs sempre, des del seu origen, a la UPV en el seu top 100, en el qual continua malgrat l'eixida del mateix de 6 de les 11 universitats espanyoles que figuraven en ell en l'edició anterior.

En l'actualitat, al costat de la UPV, solament apareixen en el citat rànquing la Universitat de Barcelona, la Politècnica de Catalunya, l'Autònoma de Barcelona i la Universitat de València.

Metodologia emprada

Per a la realització del rànquing, Clarivate Analytics, entitat independent autora de l'estudi, va començar identificant les 600 institucions educatives, governamentals i organitzacions benèfiques sense ànim de lucre que van publicar la major quantitat d'articles en revistes acadèmiques durant l'any passat.

Posteriorment, aquesta llista es va reduir a les què, d'entre elles, van presentar un mínim de 50 patents en l'Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual durant el període 2011-2016. Després, es va avaluar a cada candidat a partir de 10 indicadors diferents, donant especial preminencia als documents acadèmics i les sol·licituds de patents.


Notícies destacades


Pot una màquina pensar com un humà? Pot una màquina pensar com un humà?
UPV TV estrena temporada de 'Science Quiz', amb quatre nous capítols sobre intel·ligència artificial
Líder nacional Líder nacional
La UPV, dins dels 10 primers llocs del món de canals universitaris en YouTube
La matemàtica del futur La matemàtica del futur
Marina Murillo: "Hem de canviar la mentalitat i voler quedar-nos; l'avanç d'un país va lligat al de la seua investigació"
Amb la seua barraca valenciana sostenible Amb la seua barraca valenciana sostenible
Azalea UPV, equip integrat per 43 estudiants de 16 titulacions, a punt per a l'assalt a la Solar Decathlon Europe
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, millor universitat espanyola en Enginyeria Química i Agricultura i Ciències Forestals
Ja és 12è a nivell mundial Ja és 12è a nivell mundial
L'FSUPV Team prossegueix el seu ascens meteòric: tercer millor equip europeu i únic espanyol de combustió dins dels 200 millors internacionals

EMAS upv