- -
UPV
 

Rànquing Reuters

Rànquing Reuters

La UPV, per tercer any consecutiu, entre les 100 universitats més innovadores d'Europa

[ 03/05/2018 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) es troba entre les 100 més innovadores d'Europa segons el Rànquing Reuters 2018, que classifica "les institucions educatives que més fan per l'avanç de la ciència, la invenció de noves tecnologies, i potenciar nous mercats i indústries".

Aquest rànquing, realitzat per tercera edició consecutiva en l'àmbit continental (prèviament, es va fer durant més d'un lustre a nivell mundial), ha inclòs sempre, des del seu origen, a la UPV en el seu top 100, en el qual continua malgrat l'eixida del mateix de 6 de les 11 universitats espanyoles que figuraven en ell en l'edició anterior.

En l'actualitat, al costat de la UPV, solament apareixen en el citat rànquing la Universitat de Barcelona, la Politècnica de Catalunya, l'Autònoma de Barcelona i la Universitat de València.

Metodologia emprada

Per a la realització del rànquing, Clarivate Analytics, entitat independent autora de l'estudi, va començar identificant les 600 institucions educatives, governamentals i organitzacions benèfiques sense ànim de lucre que van publicar la major quantitat d'articles en revistes acadèmiques durant l'any passat.

Posteriorment, aquesta llista es va reduir a les què, d'entre elles, van presentar un mínim de 50 patents en l'Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual durant el període 2011-2016. Després, es va avaluar a cada candidat a partir de 10 indicadors diferents, donant especial preminencia als documents acadèmics i les sol·licituds de patents.


Notícies destacades


GreenMetric GreenMetric
La UPV, entre els 100 primers llocs del món en sostenibilitat ambiental i la millor universitat d'Espanya en gestió de residus
Premis als millors expedients Premis als millors expedients
La UPV reconeix 193 alumnes i titulats per la seua brillantor acadèmica
Junction 2018 Junction 2018
Un equip de Makers UPV s'imposa en la categoria Future Cities de la hackató més gran d'Europa amb GuideMe
Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018 Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018
Ramón Martínez Máñez, catedràtic de la UPV i director de l'IDM, rep el guardó de mans del rei Felip VI
Guanyadora absoluta i 5 premis especials Guanyadora absoluta i 5 premis especials
La UPV arrasa en iGEM 2018, la competició de biologia sintètica més important del planeta
Per la seua obra 'Estamos todas bien' Per la seua obra 'Estamos todas bien'
La valenciana Ana Penyas, diplomada per l'ETSED i graduada en Belles Arts per la UPV, guardonada amb el Premi Nacional del Còmic

EMAS upv