- -
UPV
 

Rànquing Reuters

Rànquing Reuters

La UPV, per tercer any consecutiu, entre les 100 universitats més innovadores d'Europa

[ 03/05/2018 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) es troba entre les 100 més innovadores d'Europa segons el Rànquing Reuters 2018, que classifica "les institucions educatives que més fan per l'avanç de la ciència, la invenció de noves tecnologies, i potenciar nous mercats i indústries".

Aquest rànquing, realitzat per tercera edició consecutiva en l'àmbit continental (prèviament, es va fer durant més d'un lustre a nivell mundial), ha inclòs sempre, des del seu origen, a la UPV en el seu top 100, en el qual continua malgrat l'eixida del mateix de 6 de les 11 universitats espanyoles que figuraven en ell en l'edició anterior.

En l'actualitat, al costat de la UPV, solament apareixen en el citat rànquing la Universitat de Barcelona, la Politècnica de Catalunya, l'Autònoma de Barcelona i la Universitat de València.

Metodologia emprada

Per a la realització del rànquing, Clarivate Analytics, entitat independent autora de l'estudi, va començar identificant les 600 institucions educatives, governamentals i organitzacions benèfiques sense ànim de lucre que van publicar la major quantitat d'articles en revistes acadèmiques durant l'any passat.

Posteriorment, aquesta llista es va reduir a les què, d'entre elles, van presentar un mínim de 50 patents en l'Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual durant el període 2011-2016. Després, es va avaluar a cada candidat a partir de 10 indicadors diferents, donant especial preminencia als documents acadèmics i les sol·licituds de patents.


Notícies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv