- -
UPV
 
Sessions de Formació

sala de formación

El Servei de Biblioteca i Documentació Científica ofereix diverses activitats per a donar a conèixer i aprofundir en els recursos i serveis que la Biblioteca posa a disposició de la comunitat universitària.

Sessions introductòries: Donar a conèixer als nous alumnes la biblioteca i el funcionament general dels seus serveis. Inclouen Jornades d'Acollida a nous alumnes, Acollida a Erasmus i Visites guiades.

Sessions de formació temàtiques: Sessions especialitzades en recursos i serveis específics d'informació per àrees temàtiques, per a alumnes i professors, estes es realitzen amb la col·laboració de l'ICE.

Sessions de formació a la carta: Sessions a l'aula a petició d'un docent per als seus alumnes sobre un tema d'interès. Si estàs interessat a sol·licitar una sessió contacta amb nosaltres.

Autoformació: La biblioteca elabora vídeos i guies i ajudes amb recursos organitzats de manera temàtica (Coneix la biblioteca, Com buscar informació, ...)

Els cursos programats són:

Curs Destinataris Data Hora Lloc
Manual bàsic per a investigadors: Qui cita els meus articles, on i com publicar els resultats de les meues investigacions Comunitat universitària Formació contínua On-line
Com buscar informació científica per als teus treballs Alumnes UPV 23/03/2020-08/04/202 -- On-line
Recursos per al Treball Fi de Grau Alumnes UPV 04-25/05/2020 -- On-line
Formació Extraòrinaria Scopus (Fecyt)-necessita inscripció Comunitat universitària 15-26/06/2020

10-11 h.

15-16 h.

On-line


Per a més informació dirigeix-te a La biblioteca respon


EMAS upv