- -
UPV
 
15/05/17
Notícia
generA[barri]

GENERA BARRI: PROJECTE PILOT PER A LA MILLORA DE L'ESPAI URBÀ AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE

GENERA BARRI: PROJECTE PILOT PER A la MILLORA DE L'ESPAI URBÀ AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE

El Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació (Àrea de Cooperació al Desenvolupament i Unitat d´Igualtat) participa en
"genera[barri], projecte pilot d'urbanisme amb perspectiva de gènere que naix com una experiència de barri replicable a altres escales i ciutats. El projecte es concep com una eina innovadora per a la millora de l'entorn urbà quotidià que contempla la diversitat d'experiències vitals que conflueixen en el dia a dia de la ciutat.

genera[barri] permet reconèixer com el disseny urbà impacta de forma diferent en la diversitat de persones que utilitzen l'espai públic segons factors com el gènere, l'edat, la diversitat funcional o l'origen cultural, entre uns altres, i proposar mesures que afavorisquen entorns més inclusius.
genera[barri] pretén formular estratègies de regeneració urbana que transformen l'espai urbà en un entorn més amable i integrador responent a les necessitats pròpies de la vida quotidiana. Es tracta d'un procés que incorpora transversalment la participació ciutadana i té entre les seues finalitats visibilizar l'experiència diferenciada d'homes i dones en l'espai públic, incrementar la implicació de les dones en els processos d'avaluació del seu entorn i contribuir des de la diferència i la suma a la construcció col·lectiva de la ciutat.

generA [BARRI], coneix el projecte seguint el link http://www.generabarri.com/…/barris-favarahort-senabrecreu…/

generA [BARRI]
http://www.generabarri.com/categ…/urbanismo-genero-valencia/

Més informació:
generA[barri]

EMAS upv