- -
UPV
 
27/04/17
Notícia
Inscriu-te Agenda d'Expertes

La Unitat d'Igualtat - Vicerectorat de Responsabilitat Social, Cooperació i Esport participa en la iniciativa "Agenda d'Expertes" impulsada per la Unió de Periodistes amb la col·laboració de l'Institut de les Dones.

La Unitat d'Igualtat - Vicerectorat de Responsabilitat Social, Cooperació i Esport participa en la iniciativa "Agenda d'Expertes" impulsada per la Unió de Periodistes amb la col·laboració de l'Institut de les Dones. Pots consultar el projecte en http://www.upv.es/entidades/VRSC/index-es.html

L'Agenda d'Expertes es configura com una eina de visibilització de les professionals i expertes valencianes en tots els camps acadèmics i professionals (PDI, PI, PAS) que vulguen adherir-se a aquesta iniciativa. La finalitat és constituir una base de dades amb rang de font documental per a professionals de la Comunicació que podran recórrer a aquestes expertes per a una informació objectiva en què la dona és partícip activa de l'explicació i comprensió dels processos individuals i socials reflectits en els mitjans de comunicació.Per a això cada interessada donarà d'alta el seu perfil a https://agendadexpertes.es/formulari .

L'organització Unió de Periodistes assumeix la tasca de la traducció al valencià dels perfils que siguin introduïts en castellà.


EMAS upv