- -
UPV
 
27/04/17
Notícia
Agenda d’Expertes

La Unitat d'Igualtat – Vicerectorat de Responsabilitat Social, Cooperació i Esport participa en la iniciativa “Agenda d’Expertes” impulsada per la Unió de Periodistes amb la col·laboració de l’Institut de les Dones.

La Unitat d'Igualtat – Vicerectorat de Responsabilitat Social, Cooperació i Esport participa en la iniciativa “Agenda d’Expertes” impulsada per la Unió de Periodistes amb la col·laboració de l’Institut de les Dones. Pots consultar el projecte en http://www.upv.es/entidades/vrsc/index-es.html

L’Agenda d’Expertes es configura com una eina de visibilització de les professionals i expertes valencianes en tots els camps acadèmics i professionals (PDI, PI, PAS) que vulguen adherir-se a aquesta iniciativa. La finalitat és constituir una base de dades amb rang de font documental per a professionals de la Comunicació que podran recórrer a aquestes expertes per a una informació objectiva en la qual la dona és partícip activa de l'explicació i comprensió dels processos individuals i socials reflectits en els mitjans de comunicació. Per a açò cada interessada donarà d'alta el seu perfil en https://agendadexpertes.es/formulari.

L'organització Unió de Periodistes assumeix el treball de la traducció al valencià dels perfils introduïts en castellà.

 


EMAS upv