- -
UPV
 
20/05/16
News
Dia del Comerç Just a la UPV 26 maig 2016

La UPV se suma un any més a la celebració del Dia Mundial del Comer Just. Les activitats programadaes es desenvoluparan el dijous 26 de maig de 2016 de 10 a 16h a l'Àgora del campus de Vera. 

Un any més la UPV se suma a la celebració del Dia Mundial del Comerç Just.

Les activitats a la UPV es desenvoluparan el 26 de maig de 2016 a l'Àgora del campus de Vera des de les 10.00h fins a les 16.00h. Igual que en anys anteriors, es col·locaran estands sota la passarel·la de l'Àgora que uneix els edificis d'arquitectura i agronomia.

Es podran visitar els punts d'informació i venda de productes de comerç just de les ONGD col·laboradores (Oxfam, La Tenda, Ecosol, Petjades, Fundació Vicente Ferrer i Solidaritat Internacional). Hi haurà degustacions de productes de comerç just a les hores assenyalades en el programa.

També aquest dia acollirem un punt d'informació de la Plataforma per la Sobirania Alimentària i d'Enginyeria Sense Fronteres, entitats que s'han coordinat amb els productors i productores per organitzar el mercat agroecològic. Es podrà gaudir aquest dia de fruites, verdures i altres productes agroecològics, de proximitat i de temporada. Com a novetat aquest any se sumen dos estands informatius: el Grup de Consum Vera - GCV (grup de persones de la UPV que s'organitza per comprar productes agroecològics) i el projecte Cistella Responsable (iniciativa del GCV, la fundació CEDAT i el Vicerectorat de Responsabilitat Social, Cooperació i Esport, amb l'objectiu de fomentar el consum de productes agroecolò! gics mitjançant el repartiment de caixes de verdures).

Entre les activitats destaquen el taller de xapes "SomComerçJust" (La Tenda), el joc de l'oca de comerç just (amb premis de comerç just per a qui finalitze el joc) i l'activitat ARTIVISMO (Oxfam).

Programa:

  • Degustacions de productes de comerç just

10.30 - 11h Degustació de cafè, galetes i infusions

11.30 - 12h Degustació de xocolates

12.30 - 13h Degustació de mousse de tramussos

14.30 - 15h Degustació de chai

  • I al llarg de tot el dia...

+ Venda de productes de comerç just

+ Exposicions, tallers i jocs

+ Info sobre el Grup de Consum Vera i el projecte Cistella Responsable.

Organitza: Centre de Cooperació al Desenvolupament de la UPV

Col·laboren: Plataforma per la Sobirania Alimentària, Enginyeria Sense Fronteres, Oxfam, Fundació Vicente Ferrer, La Tenda de Tot el Món, Ecosol, Petjades, Grup Consum Vera i Fundació CEDAT.

Més informació.


EMAS upv